Χάρης Ο Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2013 ................... σας κουρασα το ξερω....αλλα κι εγω ειχα αναγκη να το μοιραστω με καποιον.και ενας να το διαβασει....κερδος ειναι!!!! ;D Εγω παντως το διαβασα. ;) Καλο κουραγιο και καλη συνεχεια. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2013 Εγω παντως το διαβασα. ;) Και εγώ...Μπράβο και από εμένα. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marmelaki Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2013 Ωραιος!!! Θα αλλαξω το "τσαγανο" με kahunas ;D Περιμενω πως και τι να παει 5:30 να "ξεκλειδωσει" το firewall μπας και δω το βιντεακι. Παντως αμα τυχει και ξενιτευτω Μοναχο ξερω σε ποιον θα παω για να με μπασει στα ωραια happenings ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2013 Μπράβο ρε Άγγελε, πολύ ωραία η ιστορία σου και συγχαρητήρια για τις μουσικές σου :) Είμαι και γω ξενιτεμένος (κοντά Στουτγγάρδη σε ένα μικρό χωριό, το Tubingen) αλλά εδώ τα jam sessions, το ένα δηλαδή που γίνεται μια φορά το μήνα, είναι τελείως jazz oriented και στο οποίο παίζουν συνεχώς δυο τρία άτομα οπότε δεν υπάρχει χρόνος για πολλούς / χώρος για πολλά. Άσε που οι θαμώνες γνωρίζονται και παίζουν συνεχώς κομμάτια που ξέρουν οπότε αν πας να παίξεις κάτι διαφορετικό, συνήθως οι στάνταρ κατεβαίνουν κάτω. Θέλω να πώ, είναι καλό που είσαι σε μεγαλύτερη πόλη :) Μπράβο και πάλι και υπομονή, όλα θα στρώσουν (και αν βλέπεις ότι δεν στρώνουν κοίτα να την κάνεις νωρίς ) :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2013 Ζεις το όνειρό μου Άγγελε!!Μπορεί να μην παίζω blues,αλλά εδώ και καιρό ονειρεύομαι την εμπειρία που ζεις.Μουσική,γνωριμίες,απανωτά gigs.Μακάρι να πετύχεις ό,τι θέλεις,φαίνεται πως το θέλει η ψυχή σου! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2013 Μπράβο σου ρε φίλε,ζήσε το και θα σε πάει μόνο του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2013 Μαμω τες ιστορίες... βγάζει εικόνες το κείμενο... Ωράιος... ωραίος... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2013 Well done! Καλό κουράγιο και συνέχισε έτσι δυναμικά! http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2013 μπραβο ρε αγγελε! καλη δυναμη και καλη συνεχεια σε οτι κανεις! ;) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2013 Καλημερα guys! Να ειστε καλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση