Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Ας ριξουμε ενα ματι στο εσωτερικο ενος Prophet 12. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 • Αυτά βλέπεις και σου κάνουν εντύπωση; ;D • Ερώτηση, πόσο κοστίζει αυτή η κατασκευή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Ειπα εγω οτι μου εκανε εντυπωση? Απλα ποσταρα το βιντεο για να δουμε πως ειναι μεσα το συγκεκριμενο synth. Αν κατι μου εκανε "εντυπωση" ειναι η "φωτο" του Dave Smith πανω στην πλακετα. Οσο για το κοστος κατασκευης, που να ξερω? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Ειπα εγω οτι μου εκανε εντυπωση?Το ξέρω πως δεν το είπες. Αν κατι μου εκανε "εντυπωση" ειναι η "φωτο" του Dave Smith πανω στην πλακετα.Το κατάλαβα ;D Οσο για το κοστος κατασκευης, που να ξερω? Εννοώ πόσο το πουλάνε στην αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 2700€ στο Thomann. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 2700€ στο Thomann.Μμμ, καλή τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Eιναι "μονο" 700€ φτηνοτερα απο ενα Voyager... :P Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Eιναι "μονο" 700€ φτηνοτερα απο ενα Voyager... :PΚαί αυτό καλή τιμή ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Μονο καλη?.... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2014 Μονο καλη?.... no no no no no, πολύ καλή ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση