Adamo Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2013 επιτελους το τελειωσα!καλη ακροαση! (το τελειωμα ειναι λιγο muse 8) https://soundcloud.com/giannisadamopoulos/sweet-child-o-mine-cover Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koxcygr Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2013 Ωριαος ! 8) Λιγο στα ψηλα σου φευγουν κατι νοτες αλλα who cares if it sounds good :P :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Adamo Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2013 Ωριαος ! 8) Λιγο στα ψηλα σου φευγουν κατι νοτες αλλα who cares if it sounds good :P ναι το ξερω αλλα δυστυχως αυτο που ακους ειναι ενα take χωρις ζεσταμα γιατι δυστυχως δεν εχω χρονο και χωρο πολυ μεσα στο σπιτι.ολα τα recordings μου προσπαθω να τα κανω οσο πιο live γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2013 πολυ καλο! Μακαρι να τραγουδαγα και εγω εκει πανω...αλλα μπα ;D www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2013 αυτός είσαι ;) Πιο πολύ με ενθουσίασαν τα φωνιτηκά μπράβο :) Υ.Γ. με το blackstar να φανταστώ,ε? ;D ;D Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Adamo Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2013 αυτός είσαι ;) Πιο πολύ με ενθουσίασαν τα φωνιτηκά μπράβο :) Υ.Γ. με το blackstar να φανταστώ,ε? ;D ;D εννοειται.μονο blackstar 1ο και 2ο καναλι στο σολο και την les paul. ευχαριστω.Κυριως τραγουδαω στα live και σε αυτα.η κιθαρα ειναι ενα αθλημα που ειχα αφησει και ξαναπιανω σιγα. τωρα τα φωνητικα σιγουρα εχουν μελανα σημεια αν καποτε εχω χρονο-χωρο μπορει να τα κανω καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Adamo Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2013 πολυ καλο! Μακαρι να τραγουδαγα και εγω εκει πανω...αλλα μπα ;D με υπομονη,ερευνα και δουλεια ολα φτιαχνονται. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2013 Μπράβο φίλε Adamo! Πολύ ωραίο αποτέλεσμα! :) Τα φωνητικά του κομματιού είναι πολύ ζόρικα, αλλά είχες επιτυχία σε μεγάλο βαθμό. Για την κιθάρα τι να πω...πολύ ωραίο παίξιμο και ήχος. Και πάλι μπράβο! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2013 με υπομονη,ερευνα και δουλεια ολα φτιαχνονται. ;) Αυτό ξαναπές το! Συμφωνώ και επαυξάνω,όσο για την δουλειά θέλει σωστή δουλειά π,χ, στην κιθάρα κάποιες ασκήσεις που θέλει να κάνει κάποιος να τις κάνει σωστά και ας είναι λίγο πιο αργά πό το επυθιμητό. Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackForest Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2013 Παρα πολυ καλο μπραβο!!!! Μια μικρη παρατηρηση που μπορει να ειναι και δικια μου παραξενια ειναι οτι νομιζω πως ειχε λιγο περισσοτερο reverb απο οτι χρειαζοταν σε καποια σημεια. Εξαιρετικος! My spirit sighs in peace - Opeth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση