fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, LK είπε Το θέμα έπρεπε να λυθεί με pm και δεν θα κρατούσε πάνω από 2-3 μηνύματα. Τι εννοείς? Αναίμακτα? Ε ρε και να ήταν εμπλεκόμενος ο cos_dr. Θα είχαμε ή ξύλο ή μπιστόλια. 1 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Nestoras Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Θα είχαμε ή ξύλο ή μπιστόλια. Beefστόλια. 2 InfluenSir!
manosx Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 23 λεπτά πριν, fusiongtr είπε ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ? Εννοείς αυτοί που έκαναν μπιφ? Μιλάτε Ελληνικά λέμε, δεν τα ξέρω τα ξένα. Πιτσιρικι ( 10 yo) - Γιατι γελας; - Θα σου πω, ξιφουλκουντες ξερεις τι σημαινει; - Οχι - Κανω μπιφ; - Α ΝΑΙΙΙ! - Ε να, γιαυτο γελαω εδω ( δειχνω το κινητο) - Να δω, παιχνιδι ειναι; 5 1
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Το οτι υπηρχε αντιπαλότητα μεταξυ τους, το βλεπαν και οι πετρες. Το γιατι δεν το ξερω. Απλως τωρα εκδηλωθηκε αρκετα. Αυτα. Πρώην VARTANIS
cos_dr Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 17 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Τι εννοείς? Αναίμακτα? Ε ρε και να ήταν εμπλεκόμενος ο cos_dr. Θα είχαμε ή ξύλο ή μπιστόλια. Nα κάνουμε μουσικές μονομαχίες. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Ali Barout Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε Nα κάνουμε μουσικές μονομαχίες. Εντάξει, αλλά θα διαλέγουμε εμείς τόνο, γιατί εσείς με εκείνα τα κουμπιά τα τρανσποζ μας έχετε διαλύσει. 1 1 1
manosx Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, cos_dr είπε Nα κάνουμε μουσικές μονομαχίες. Ξυλο μετα μουσικης που λενε 2 1
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Ali Barout είπε Εντάξει, αλλά θα διαλέγουμε εμείς τόνο, γιατί εσείς με εκείνα τα κουμπιά τα τρανσποζ μας έχετε διαλύσει. Εγώ λέω να διαλέγουμε όργανο. Εγώ παίρνω το τριγωνάκι για τα κάλαντα. Είναι το μοναδικό μουσικό όργανο που μου έφερε χρήματα. 5 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
manosx Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Εγώ λέω να διαλέγουμε όργανο. Εγώ παίρνω το τριγωνάκι για τα κάλαντα. Είναι το μοναδικό μουσικό όργανο που μου έφερε χρήματα. Ωραια. Παιξε τωρα με το τριγωνακι το πεταγμα της μελισσας. 2
cos_dr Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 7 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Εντάξει, αλλά θα διαλέγουμε εμείς τόνο, γιατί εσείς με εκείνα τα κουμπιά τα τρανσποζ μας έχετε διαλύσει. Τη ΦΑ μην διαλέγετε γιατί θα με παιδεύετε 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση