Προς το περιεχόμενο

Επιλογή headphones-headset

cos_dr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βρίσκω τα Sennheiser eH350, πολυ ξεκουραστα, αχρωμάτιστα και με πολυ καλή απόδοση :)

Εσύ είσαι αναρχικός ,δεν μετράει η γνώμη σου ;D ;D ;D

No one wants an alien

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν τα βρισκω εδω καπου τοπικα, και για θωμα θα θελω παραγελλια με αλλους και θα περιμένω, καλα φαινονται στα specs

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Πρεπει να ειναι αρκετά παλιό μοντελο. Εγω τα έχω σίγουρα 7-8 χρονια (κρατανε σταθερα). Εχω την εντυπωση ότι τα πηρα από Νακα.

Προσωπικά, οποιοδήποτε αλλο κλειστου τυπου εβαλα, με πονουσαν μετα απο καποια ωρα. Αυτα ειναι αρκετα μαλακα. Δεν ξερω αν αυτο σημαινει προβλημα στη μονωση προς τα εξω, δε τη χρειαστηκα ποτε.

Σιγουρα παντως αποδιδουν πολυ καλά και αχρωματιστα τα συνθς μου.

Οσο για τις κακες γλώσσες που με κατηγορουν, απο τον ινστρουχτορα τους να το βρουν ;D

• 2 εβδομάδες αργότερα...

για την ιστορία του topic, τελικά αγόρασα τα AKG 141 MKII, σε πολύ καλη τιμή, γνώριμα μου στην απόδοση, είχαν στην συσκευασια και σπιραλ καλώδιο και ανταλλακτικα μαξιλαράκια. Αντε καλορίζικα μου εύχομαι και υπόσχομαι να τα προσέχω.

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου