Superfunk Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Αρα ειναι βαρυτερο σχετικα με ash :-\ Εγω αυτο που θελ να πετυχω με το project μου ειναι να κανω μια κιθαρα που εμφανισιακα θα ειναι στυλ jaguar αλλα ηχητικα "gibson" να εχει παχυ ηχο. Παρτην ετοιμη,να γλυτωσεις και ενα καρο λεφτα... ;) http://www.thomann.de/gr/fender_blacktop_jaguar_hh_rw_bk.htm www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aenimal Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Στο παρατσακ ημουν για την συγκεκριμενη. Αλλα με κατι με χαλασε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Στο παρατσακ ημουν για την συγκεκριμενη. Αλλα με κατι με χαλασε! Το φουλ του νίκελ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aenimal Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Δεν μου εδωσε την αισθηση οτι παιζω με fender. Και εχω εντυπωση και οτι απο θεμα πιοτητας υστερει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Δεν μου εδωσε την αισθηση οτι παιζω με fender. Και εχω εντυπωση και οτι απο θεμα πιοτητας υστερει. Μα ούτε κι αυτό που θα φτιάξεις θα σου δίνει της αίσθηση της fender ;D. Επίσης πιστεύω ότι αν δεν έχεις μεγάλη εμπειρία στο να φτιάχνεις κιθάρες τότε είναι δύσκολο να φτιάξεις κάτι με περισσότερη ποιότητα από μία μεξικάνικη ή κινέζικη fender. Δυστυχώς έχει γίνει τόσο βιομηχανοποιημένο το θέμα της κιθάρας που οι κινέζοι με σωστό έλεγχο ποιότητας δεν πιάνονται σε κόστος-ποιότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση