Προς το περιεχόμενο

Να επιτραπούν επίσημα οι Πολιτικές συζητήσεις στο Noiz;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο μέλλον, όταν θέλεις να γράψεις κάτι για 'μένα, να έχεις το αντριλίκι να το γράφεις.

Δεν απαντώ σε τέτοιες φαιδρότητες γιατί θα παρεκτραπεί η συζήτηση.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 499
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Προφανώς δεν είσαι ανοικτός σε (οσοδήποτε τεκμηριωμένο) αντίλογο στο θέμα. Όποτε μόνο όσοι διαφωνούν μαζί σου πρέπει να το "ξανασκεφτούν το όλο θέμα", ώσπου να συμφωνήσουν μαζί σου, μάλλον. Όμορφα.

To προφανές το διαπιστώνεις εσύ. Με χαρά να ακούσω τον αντίλογο για όσα γράφω, καθώς δεν αποτελούν θέσφατα. Εάν από την άλλη θες να συζητάμε με ατάκες, μπορούμε να το κάνουμε και αυτό.

Μάλιστα, ενημερώνω (διότι δεν ντρέπομαι για τις απόψεις μου) ότι το συγκεκριμένο σχόλιο είχε γραφτεί κυρίως λόγω ενόχλησης για τον τύπο moderation που ασκούσε τότε ο ndnikola (ο οποίος γνωρίζει ότι έχω προβλήματα με τον τρόπο που ασκεί το moderation, άλλωστε επίσης παραδέχεται ότι δεν είμαι ο μόνος, αναφερόμενος σε π.μ. που έχει λάβει).

Δε θα λύσουμε το πρόβλημα της ανεπάρκειας ιντερνετικού πολιτισμού εδώ.

Εάν δεν είσαι πρόθυμος να συζητήσεις περί ιντερνετικού πολιτισμού εδώ, λυπούμαι. Δεν καταλαβαίνω όμως τον λόγο που εγείρεις το ζήτημα in the first place. Περί moderation και μηνυμάτων που έχω λάβει, προτιμώ να τα πούμε κατ'ιδίαν για να καταλάβεις πόσο άστοχο είναι αυτό που έχεις γράψει.

To προφανές το διαπιστώνεις εσύ. Με χαρά να ακούσω τον αντίλογο για όσα γράφω, καθώς δεν αποτελούν θέσφατα. Εάν από την άλλη θες να συζητάμε με ατάκες, μπορούμε να το κάνουμε και αυτό.

Σου εξήγησα το αυτονόητο, ότι αν μπει φρένο στις κακές συμπεριφορές, και μάλιστα με "σταδιακή επιβάρυνση" όσων τις ακολουθούν, αυτές θα σταματήσουν, νομοτελειακά.

Αλλά πέρασε και δεν ακούμπησε.

Δεν απαντώ σε τέτοιες φαιδρότητες γιατί θα παρεκτραπεί η συζήτηση.

Μην απαντάς, γιατί μπορεί να ακούσεις και άλλες φαιδρότητες.

Εάν δεν είσαι πρόθυμος να συζητήσεις περί ιντερνετικού πολιτισμού εδώ, λυπούμαι. Δεν καταλαβαίνω όμως τον λόγο που εγείρεις το ζήτημα in the first place. Περί moderation και μηνυμάτων που έχω λάβει, προτιμώ να τα πούμε κατ'ιδίαν για να καταλάβεις πόσο άστοχο είναι αυτό που έχεις γράψει.

Δεν εγείρω εγώ το ζήτημα ndnikola αλλά ο bloody sunday. Εγώ απλώς απάντησα ΣΤΟΝ bloody sunday και ΟΧΙ δεν με ενδιαφέρει να το συζητήσουμε, διότι η συζήτηση περί καταλληλότητας των moderators δημόσια απάγορεύεται από τους κανονισμούς. Ιδιωτικά, πάρε με τηλέφωνο όποτε θέλεις.

Mea Culpa

Άρα παλιά μέλη τα οποία μπορούν π.χ. να προσφέρουν στα τεχνολογικά/μουσικά θέματα του forum, θα μπορούσαν κάλλιστα να ban-αριστούν λόγω κακής συμμετοχής σε πολιτικά θέματα (ο νοών νοείτω). Εάν το κάνουμε αυτό, δεν αλλάζει ο χαρακτήρας του forum?

Και το κυριώτερο βλέπουν όλοι ότι ο Χ που συμπεριφέρθηκε άσχημα, λίγες ώρες αργότερα έφαγε -1, ενώ με τα πράγματα κρυφά τα μέλη αναρωτιούνται αν τελικά οι κανόνες εφαρμόζονται δίκαια σε όλους και πώς.  Με άλλα λόγια, η διαφάνεια αποτρέπει υποψίες ευνοιοκρατίας.  ;)

Θα μου πείς τώρα σε δουλειά να βρίσκεται ο yameth, αλλά μήπως θα ήταν καλή ιδέα σε κάθε πόστ να υπάρχει η δυνατότητα like/dislike (για τα πόστ της συγκεκριμένης ενότητας πάντα); Όχι ότι θα αποτρέψει απαραίτητα τους καβγάδες αλλά τουλάχιστον θα φαίνεται ποια είναι η γνώμη της κοινότητας για το εκάστοτε πόστ.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Δυστυχώς δεν έχουν όλοι την ίδια ανοχή στην κρίση (μέσω του karma) των γραπτών τους από οποιονδήποτε (μοντ ή μέλος). Το αποτέλεσμα πιθανότατα θα είναι η αποχώρησή τους πριν καν έρθει η ώρα του ban (προσωρινού ή μόνιμου). Το ερώτημα είναι λοιπόν, κατά πόσο θεωρείτε/θεωρούμε ότι το noiz θα 'αντέξει' δίχως αυτά τα μέλη στην περίπτωση που η αποχώρηση/ban γίνει πραγματικότητα. Ίσως και να αντέξει, ίσως και να πέσει η 'κίνηση', ίσως και να είναι καλύτερα τα πράματα. Το ρίσκο όμως δεν το παίρνουν μόνο τα μέλη που το ζητούν, αλλά κυρίως ο διαχειριστής του noiz.

Θα μου πείς τώρα σε δουλειά να βρίσκεται ο yameth, αλλά μήπως θα ήταν καλή ιδέα σε κάθε πόστ να υπάρχει η δυνατότητα like/dislike (για τα πόστ της συγκεκριμένης ενότητας πάντα); Όχι ότι θα αποτρέψει απαραίτητα τους καβγάδες αλλά τουλάχιστον θα φαίνεται ποια είναι η γνώμη της κοινότητας για το εκάστοτε πόστ.

Αυτό το έχω πει (σαν ιδέα για αναβαθμισμένο software) εδώ και πέντε χρόνια. Πολύ σωστά εντοπίζεις ότι το ζητούμενο δεν είναι η γνώμη μας για το μέλος (το οποίο άλλωστε είναι ένα avatar) αλλά για το κάθε ποστ ξεχωριστά.

Mea Culpa

αλλά τουλάχιστον θα φαίνεται ποια είναι η γνώμη της κοινότητας για το εκάστοτε πόστ.

Είναι βέβαιο πως πολλά μέλη θα κρίνουν ωθούμενοι από προσωπικές συμπάθειες/αντιπάθειες οπότε η γνώμη της κοινότητας θα χάνει την αξία της.

Έχε όμως υπόψη σου ότι οπουδήποτε υπάρχει "like/dislike" (από fora και ειδησεογραφικά sites έως το youtube), χρησιμοποιείται σχεδόν πάντα σαν "συμφωνώ/διαφωνώ" και πολύ σπάνια σαν "βρίσκω το σχόλιο χρήσιμο/άχρηστο".

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου