Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2013 Φτιάχνεις και synths με 200-300 ευρώ;... ;D Άλλη μια κατασκευή σου (όχι ολοκληρωμένη σε φινίρισμα κατ'εμέ) όμορφη! Εύχομαι να βγάλει και τον ήχο που έχεις κατά νου. Μεγειά σου! Και εύγε σου! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2013 Μια από τα ίδια, με το σταγονοκίθαρο φαντάστηκα Teardrop! Αλλά δεν πειράζει, οι κατασκευές σου argytar είναι πολύ καλές και το μπαστάρδεμα βγήκε μια χαρά. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marmelaki Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2013 Εισαι πολυ ωραιος! Μπραβο! Θα προτιμουσα το headstock να ειναι πιο ανοιχτοχρωμο (ή το σωμα πιο σκουρο) για να ταιριαζουν καλυτερα, αλλα κι ετσι καλη ειναι. Μενει μονο να την ακουσουμε :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2013 Να στε καλά παίδες!! Όταν λέω βάψιμο εννοώ να περαστεί καλύτερα το φινίρισμα όπως σημειώθηκε.... clear coat θα αφήσω και όντως προτιμώ το headstock πιο light!! ;D ;D ;D ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
immortalx Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2013 1000 μπραβο σου φιλε μου, πραγματικα πολυ ιδιαιτερη κατασκευη! Προσωπικα σου δινω τα ευσημα γιατι τολμας κατι διαφορετικο και προσαρμοσμενο στα δικα σου γουστα. Απο τα highlights του φωτορεπορταζ η λιστα με τις εργασιες σε κοφτα Αγγλικα ;D Κανω ακριβως το ιδιο πραγμα και οταν ειδα τη φωτο εσκασα στα γελια :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marmelaki Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2013 Προτεινω να αλλαχτει ο τιτλος του topic σε Φωτορομαντζο ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2013 Μπορεις να μου φτιαξεις μια κιθαρα περιπου ετσι; Τρομερη δουλεθα! Περιμενω ακουσμα! Αφου θες πολυπλευρη κιθαρα γιατι δεν εβαλες ενα πενταθεσιο να κανεις και σπλιταρισματα; www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2013 Ρε Αργύρη: Πιανίστας/συνθέτης είμαι ο άνθρωπος αλλά γιατί καυλώνω με τις εικόνες, μου λες; Πολύ ωραίος... Μακάρι να μπορούσε να γίνει το ίδιο με ένα πιάνο, αλλά που... Και πώς... συγχαρητήρια. Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2013 Ρε Αργύρη: Πιανίστας/συνθέτης είμαι ο άνθρωπος αλλά γιατί καυλώνω με τις εικόνες, μου λες; Πολύ ωραίος... Μακάρι να μπορούσε να γίνει το ίδιο με ένα πιάνο, αλλά που... Και πώς... συγχαρητήρια. Για πιάνο δεν ξέρω, ένα τσέμπαλο πάντως το χτυπάς άνετα http://www.theparisworkshop.com/en/index-en.html?nav-en.html&http://www.theparisworkshop.com/en/byoh-en.html ;D ;D ;D Μαγεία το MIDI τελικά ;D ;D Ολη μέρα με το πριόνι θα ήμασταν ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2013 Πιανίστας/συνθέτης καυλώνω Αίσχος. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση