neeq Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Απο τη σελιδα στο facebook, της Dave Smith Instruments, με λεζάντα: Critical listening tests, 3 months ago. Tune in Thursday for the results! Η απαντηση του Waterfall στη Moog? ;D (αυτό δεν ήταν στη λεζάντα) Ξερει κανεις τίποτα? (ωραια πρόταση :P) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThS Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Μια μέρα έμεινε... Αυτός στα αριστερα του Λυριτζή είναι ο Γιαννακόπουλος? Forgive me Lord for I have synthed.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Και σκεπτικός ο Λίνεν ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Εγώ ένα τεράστιο Mac βλέπω... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Εγώ ένα τεράστιο Mac βλέπω... Και αυτό που δεν βλέπεις πάλι Mac είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Και αυτό που δεν βλέπεις πάλι Mac είναι... Ωχ...κλείστε το θέμα, διαγράψτε το, να μη το δεί ο Waterfall ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Εγώ ένα τεράστιο Mac βλέπω... Παρομοίως... ;D Και μάλιστα αναρωτιέμαι αν (και) το συγκεκριμενο είχε πρόβλημα στην οθόνη του,μιά και λίγες μέρες πριν άλλαξα την οθόνη στο δικό μου (ευτυχώς εντός εγγυήσης).Καθένας με τον πόνο του... ;D "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 ...λίγες μέρες πριν άλλαξα την οθόνη στο δικό μου... Ελα τωρα, υπερβολες. Εχουν τα Mac τετοια προβληματα?.... Στο θεμα μας τωρα: Ωραια pic. Διακρινω ενα Mac, δυo PC, Yamaha monitors και ενα synth που μοιαζει με Moog. :P Α, να και ο φιλος μου ο Tony Karavidas (o καραφλος) ;D Μονο ο Οικονομου λειπει απο τη φωτο... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2013 Διακρινω ενα Mac, δυo PC, ...είναι από αυτά τα καινούργια...τα καλά, που δεν έχουν οθόνες ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2013 ...ο Οικονόμου ξέρει για τις ετοιμασίες;... ; :) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση