Προς το περιεχόμενο

mesa studio preamp,mesa 50/50,boss gt10 videoclip

iliasaek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδες!

Δοκιμαζοντας την καμερα του pad,εγραψα αυτο το βιντεακι με διαφορους ηχους απο το ρακακι μου!Mου αρεσε ο ηχος και ειπα να το αναρτησω..Δεν εχω χρησιμοποιησει μικροφωνα,οτι πηρε η καμερα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξερω ποσο αυτο που ακουμε ανταποκρινεται στον πραγματικο ηχο που ακουσες εσυ(αυτο μονο εσυ μπορεις να μας το βεβαιωσεις), αλλα αυτο που ακουσα εινι πολυ ωραιο.

Πως ακριβως συνδεεις; 4cm; τι ρυθμισεις εχεις στην gt? Αν σου ειναι ευκολο ενημερωσε μας.

Ειμαι κατοχος μιας gt-10 αλλα μιας και δεν εχω τουμπανο ενισχυτη συν το οτι δεν τον κουβαλαω μαζι στις προβες, παιζω παντα σε loop return ενισχυτη και παιζω με τα cosm preamps. Εχω παρατηρισει οτι οταν ο τελικος ειναι λαμπατος περνω πολυ ποιο οργανικο ηχο. Εσυ το εχεις δοκιμασει καθολου?

www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens

Γεια σου φιλε μου!

Ναι οντως ειναι πολυ ωραιος ο ηχος ;)!Και μαλιστα αδικειται απο την καμερα..

Χρησιμοποιω κλασσικη 4 cm και ολη η βρωμια προερχεται απο τον boogie!

Εχω πειραματιστει παντως και με τους cosm ηχους της boss και εχω βγαλει αρκετα καλο ηχο!

Σε συμβουλευω να επενδυσεις καποια στιγμη σε ενα καλο λαμπατο ενισχυτη με καλη σειριακη λουπα και στον οποιο να γουσταρεις το γκαζι του!

Και θα εχεις την boss(την οποια βρισκω προσωπικα καταπληκτικη..) ως εφεδιερα,tuner,noise gate,booster κλπ..

Σιγουρα θα ηταν καλυτερα αλλα μετακινουμε με μηχανη οποτε δεν μπορω να κουβαλαω τον ενθσχυτη στο στουντιο....αυτος ειναι και ο κυριος λογος που παιζω παντα με τα cosm. Να εχω περιπου τον ιδιο ηχο σε οποιο στουντιο και αν παω. Τωρα στα live παιζω με τον δικο μου αλλα μιας και δουλευω με cosm στις προβες το κανω και στα live. Μην φτιαχνω αλλα preset κατα περιπτωση.... :(

www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου