foxxx Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Νεο καλουδι απο την Roland που μου προκαλη το ενδιαφερον παραθετω μερικα πολυ ωραια video: V-Combo VR-09: Loops, Tweaks, and Effects V-Combo VR-09 Introduction: Applications Specifications http://www.roland.com/products/en/V-Combo_VR-09/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Και το free editor για iPad εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Μια χαρά σύνθ! Ένα - στα πλαστικά. Έχει και διακόπτες....βρε τους βιντατζιάρηδες τους Κινέζους! :D www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Θέλω να σε δω με τον καινούργιο σου εξοπλισμό. Να μας πεις εντυπώσεις, γιατί όχι κι ένα review ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Θέλω να σε δω με τον καινούργιο σου εξοπλισμό. Να μας πεις εντυπώσεις, γιατί όχι κι ένα review ;) Τρέμω την αυριανή την μέρα......σκέφτομαι να με τραβήξω βίντεο..να πώ τον πόνο μου... Μανώλη...θα μιλήσουμε.. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Ενημέρωσε και τον foxxx πιό πάνω. Τον βλέπω να ακολουθεί τα χνάρια σου, μη σου πω το ίδιο setup με σένα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Ενημέρωσε και τον foxxx πιό πάνω. Τον βλέπω να ακολουθεί τα χνάρια σου, μη σου πω το ίδιο setup με σένα ;D Θα έρθει και θα με δεί από κοντά. Άλλωστε είναι εξοπλισμένος σαν αστακός. Ένα vsynth gt του λείπει και μερικά χιλιάδες ευρώ. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 24 εχω τα γενεθλια μου Κωνσταντινε καντο μου δωρο το V-gt synth 8) εγω θα το αποδεχτω ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 24 εχω τα γενεθλια μου Κωνσταντινε καντο μου δωρο το V-gt synth 8) εγω θα το αποδεχτω ;D ;D ;D ;D Κι από εμένα έχεις δώρο το application ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Δεχομαι τα δωρα σας ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση