kkmspm Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2013 Μου μπενουν ιδεες για το αυριανο live! Ερε και να κνει κανενας μας κανα λαθος σσφαλιαρα που θα πεσει...... www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2013 Μου μπενουν ιδεες για το αυριανο live! Ερε και να κνει κανενας μας κανα λαθος σσφαλιαρα που θα πεσει...... Στην ορθογραφία; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2013 Στην ορθογραφία; Μου μπαινουν ιδεες για το αυριανο live! Ερε και να κανει κανενας μας κανα λαθος σφαλιαρα που θα πεσει...... καλυτερα τωρα? :P απο κινητο ειναι λιγο δυσκολο γιατι δεν βλεπω τι γραφω(δεν σκρολαρει σωστα η οθονη κατα την πληκτρολογηση) www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2013 Ξεφτίλα μεγάλη απ'όλες τις απόψεις... Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση