mariopol Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Κοροιδεύετε... έτσι και παίζει, να δώ τι θα λέτε ;D ;D Παλι ασχημο θα'ναι. ;D Το ιδιο πραγμα κανεις με ενα απλο floyd (χωρις να χρησιμοποιεις το λεβιε) Τωρα αν εχεις lp μαλλον την πηρες επειδη ΔΕΝ ειχε τρεμολο! Εκτως αν δεν εχω καταλαβει κατι.... Και ειναι και ασχημο !!! ;D www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Τωρα αν εχεις lp μαλλον την πηρες επειδη ΔΕΝ ειχε τρεμολο! Εκτως αν δεν εχω καταλαβει κατι.... Και ειναι και ασχημο !!! ;D Για να βάλεις floyd σε Lp πρέπει να σκάψεις το μισό όργανο. Το Tremma μπαίνει για πλάκα και κρατάς τη παλιά γέφυρα. Τώρα σου φαίνεται άσχημο γιατί...δεν έχω περάσει χορδές. ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Για να βάλεις floyd σε Lp πρέπει να σκάψεις το μισό όργανο. Το Tremma μπαίνει για πλάκα και κρατάς τη παλιά γέφυρα. Τώρα σου φαίνεται άσχημο γιατί...δεν έχω περάσει χορδές. ;D Kαι γιατί να βάλεις τρέμολο στη Les Paul. ??? InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Kαι γιατί να βάλεις τρέμολο στη Les Paul. ??? Γιατί βάζεις bigsby στην Tele? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Κοροιδεύετε... έτσι και παίζει, να δώ τι θα λέτε ;D ;D Έτσι και δε παίζει να δεις τι θα λένε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Έτσι και δε παίζει να δεις τι θα λένε. Άσε με μωρέ...με τους συντηρητικούς ;D ;D Μη δούνε τίποτα καινούργιο. Ετσι θα πάμε μπροστά; ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Άμα δεις ότι επιμένει να παίζει, κόψ' της το headstock και βάλ' της nut και τρέμολο από Steinberger με κούρδισμα απ' τη γέφυρα. Που θα πάει, θα ψοφήσει... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Γιατί βάζεις bigsby στην Tele? Δεν βάζω. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση