fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Όχι ρε συ, μην κάνεις πίσω. Κρίμα το ουϊσκάκι μου. :( Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Εχει θεμα δεν λεω, αλλα πεινασα. Εβαλα να ζεστανω το ρολο κοτοπουλο απ'το μεσημερι. Αν δεν σφαχτουν μεσα στα επομενα 10 λεπτα την κανω για μασα και διαβασμα της Real News. ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Insectius Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Για να απαλλάξω τους διαχειριστές... αποχωρώ !!! Καλό Βράδυ σε όλους !!!! "THE END" δηλαδή τζάμπα ανέβασα τα video?? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AXLNICK Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Όχι ρε συ, μην κάνεις πίσω. Κρίμα το ουϊκάκι μου. :( ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΕΝΑ ΚΕΡΑΣΜΑ... ΠΙΕΣ ΤΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ "ΤΗΣ ΑΧΑΡΙΣΤΗΣ!!!" ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Εχει θεμα δεν λεω, αλλα πεινασα. Εβαλα να ζεστανω το ρολο κοτοπουλο απ'το μεσημερι. Αν δεν σφαχτουν μεσα στα επομενα 10 λεπτα την κανω για μασα και διαβασμα της Real News. ;D Εσύ φταις. Τους έκοψες για να δεις το "Dancing with the stars". >:( Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Ελα μη κανεις ετσι. Μολις γυρισω θα φτιαξω ενα hate post για την Moog. ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΕΝΑ ΚΕΡΑΣΜΑ... ΠΙΕΣ ΤΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ "ΤΗΣ ΑΧΑΡΙΣΤΗΣ!!!" ;) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dreamdancer Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Όχι μου έκαψες και τα τελευταία !!!!!! Η μιση δουλεια εγινε τοτε...ειμαστε απλα μια..στειρωση μακρια και τα ανθρωπινα γονιδια σωθηκαν.... Αντε καληνυχτα μαγκες 8). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 AXLNICK & Dreamdancer γρηγορα στα κρεβατια σας,εχετε κ σχολειο αυριο!!! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 AXLNICK & Dreamdancer γρηγορα στα κρεβατια σας,εχετε κ σχολειο αυριο!!! Ότι και να πεις, το ουϊσκάκι εγώ το άνοιξα. Και έχω και δουλειά αύριο. :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις