Dreamdancer Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Είσαι και μαρτυριάρης !!!!! Το σχολιο μου γενικο.... Ακομα και με την αφη ιδρωναν-ξιδρωνανε για να βγαλουν ακρη και προσπαθουσαν απο το βαρος και το finish του λαιμου να καταλαβουν ;).Και την ειχαν στα χερια τους ποσο μαλλον να προσπαθουσαν να τις ξεχωρισουν απο ηχητικο δειγμα μονο ΧΩΡΙΣ να δουν η να ακουμπησουν καμια....χαχαχα.Τουλαχιστον ο...captain εμμεσα το παραδεχτηκε....το ματι παιζει αλλα παιχνιδια, αμα λειπει αυτο.....Οχι τιποτα αλλο δηλαδη ετσι για να τα βλεπουν μερικοι μερικοι που το παιζουν μυστες και νομιζουν οτι μπορουν να αναγνωρισουν διαφορες ::).... Και η απαντηση σου προς εμενα... Εγώ τις ξεχωρίζω... κολλημένε εδώ είσαι;;; ;D ;D ;D ;D ;D ;D Άντε τώρα να σε ξεκολλήσω!!!! Είπαμε εσύ παίζεις με το ρόπαλο και το κάνεις να κελαηδάει !!!!! Ο "μερικοί" είμαι ΕΓΩ !!! Ο "κολλημένος" όμως είσαι ΕΣΥ !!!!! :P :P :P :P Κατα τα αλλα εγω σε κυνηγαω ::) ::) ::)....εκτος απο ψευταρακος τελικα δεν θυμασαι τι εχεις γραψει κιολας.....τσιμπα κανα ποτακι απο ...αποσταγμενη παπαρουνα μπας και ισιωσεις ;D. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AXLNICK Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Το σχολιο μου γενικο.... Και η απαντηση σου προς εμενα... Κατα τα αλλα εγω σε κυνηγαω ::) ::) ::)....εκτος απο ψευταρακος τελικα δεν θυμασαι τι εχεις γραψει κιολας.....τσιμπα κανα ποτακι απο ...αποσταγμενη παπαρουνα μπας και ισιωσεις ;D. ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ;;;; ΘΕΕΕΕΛΛΛΛΛΛΩΩΩΩΩΩΩ !!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Δώστε, δώστε, μην σταματάτε, είμαι ήδη στην τέταρτη μπύρα, και η νύχτα είναι μεγάλη! :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dreamdancer Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ;;;; ΘΕΕΕΕΛΛΛΛΛΛΩΩΩΩΩΩΩ !!!!!! Περισσευμα ποτο εχω...περισσευμα εγκεφαλικα κυτταρα εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Αν οι διαχειριστές αφήσουν το νήμα, θα ξεπεράσει και τα πολιτικά λέμε. :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AXLNICK Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Περισσευμα ποτο εχω...περισσευμα εγκεφαλικα κυτταρα εχεις? Όχι μου έκαψες και τα τελευταία !!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Βαρατε.... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Χόντρυνε το παιχνίδι. Άνοιξα ουϊσκάκι και φέρνω και φυστίκια. ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AXLNICK Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Για να απαλλάξω τους διαχειριστές... αποχωρώ !!! Καλό Βράδυ σε όλους !!!! "THE END" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Χόντρυνε το παιχνίδι. Άνοιξα ουϊσκάκι και φέρνω και φυστίκια. ;D ;D ;D ;D Beer and whiskey: way too risky ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις