AXLNICK Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Συνεχάτε παιδιά, έχω άφθονες μπύρες. ;D ;D ;D ;D Είναι και η πίτσα του hot_sauce. :D Ρε φίλε ο τύπος με κηνυγάει... δεν μπορώ να σταυρώσω post και τσουπ πάρτον !!!! Μπας και είναι ερωτεμένος μαζί μου;;;; Δως του ένα ποτήρι να πνίξει τον έρωτά του !!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Very interesting post... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Τουρκικό σήριαλ? ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Οχι, STAR, Ελληνικη ταινια με τον Βουτσα... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AXLNICK Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Πες μου πόσα θες για να φύγεις από την ζωή μου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Οχι, STAR, Ελληνικη ταινια με τον Βουτσα Σώπα ρε συ, τι να κλ@σει η Σιλά με τέτοιο Love story! ;D ;D ;D ;D ;D Πες μου πόσα θες για να φύγεις από την ζωή μου.... ....είπε ο Αχμέτ, και η Ναζλίμ σώπασε. ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Τελειωσε. Το γυρισα στον ΑΝΤ1, "Dancing With The Stars". O ηχος ειναι κλειστος βεβαια γιατι ακουω blues ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AXLNICK Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Θα καταρρεύσω... :-* :-* :-* :-* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Θα καταρρεύσω... :-* :-* :-* :-* .....αν μ'αφήσεις. Γιατί δεν απαντάς? ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dreamdancer Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Ρε φίλε ο τύπος με κηνυγάει... δεν μπορώ να σταυρώσω post και τσουπ πάρτον !!!! Μπας και είναι ερωτεμένος μαζί μου;;;; Δως του ένα ποτήρι να πνίξει τον έρωτά του !!!!!! Μιας και αγγλικα προφανως δεν ξερεις και επι της ουσιας δεν εχεις να πεις κατι για πηγαινε τουλαχιστον στο πρωτο σχολιο μου και πες μου που αναφερθηκα σε σενα μιας και λες οτι σε κυνηγαω.Εκανα παραθεση καποιο σχολιο σου? Ειπα το ονομα σου?Μηπως αντιθετα ησουν εσυ που απαντησες στο post μου? Για ξαναψαξτα λιγακι γιατι αλλος πινει μπυρες εδω και αλλος μεθυσε ::)..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις