''Still alive''

freerock1974

Correspondent
Πόντοι
38
Ειχα καιρο να ηχογραφησω κατι ολοκληρωμενο πλην του κομματιου με το Λακη τα Χριστουγεννα,εκτος εδρας.

Πισω στις αδυναμιες λοιπον με..χαρντ ροκ,σολακια και νευρο... :)

Καλη ακροαση σε ολους! ;)

STILL_ALIVE.mp3

Attachments

freerock1974 είπε:
Ειχα καιρο να ηχογραφησω κατι ολοκληρωμενο πλην του κομματιου με το Λακη τα Χριστουγεννα,εκτος εδρας.

Πισω στις αδυναμιες λοιπον με..χαρντ ροκ,σολακια και νευρο... :)

Καλη ακροαση σε ολους! ;)
Όπα μάστορα... επιστροφή  ;D ;D

Το τεμάχιο παραμορφώνει ασύστολα- πήγες να μου τινάξεις τα ηχεία.

Πίσω στο στούντιο, για νέο μιξ, με κομπρέσορες και όλα τα σχετικά  ;D ;D ;D

EDIT: Άκυρο ήταν τέζα ο VLC και πήγε να τινάξει το σύστημα στον αέρα  ;D

Και τώρα που αντιπαρήλθα τον τεχνολογικό δαίμονα, ένα μόνο θα σου πω: Είσαι ωραίος (hot for) teacher  8)

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Το τεμάχιο παραμορφώνει ασύστολα- πήγες να μου τινάξεις τα ηχεία.

Πίσω στο στούντιο, για νέο μιξ, με κομπρέσορες και όλα τα σχετικά  ;D ;D ;D
Ετσι ειναι..αμα μπλεξεις με τσιλ αουτ,ολα σου φαινονται παραμορφωση... ;D

Μαλλον εχεις δικιο.Μπορει και οχι.

Ηχογραφησα-μιξαρα με ακουστικα.Βιαστικά.Μαλλον εκει ειναι το προβλημα..

Θα το πιασω ξανα για διορθωση για το προσωπικο μου αρχειο... ;)

Θενκς για την παρατηρηση Τερρυ!

Τυπικό παλικαρίσιο – λεβέντικο αλά Παπαδόπουλας!

Δεν μπορεί παρά να είναι Zuper!

Εμένα χωρίς προβλήματα μου ακούσθηκε το mix.

Άλλως πολύ ευχαρίστως "να σου την έλεγα" :P ;D ;D ;D

Σε σημεία μΕ θύμισε Alice in Chains...περίεργο. ;D ;D

Έτσι από περιέργεια , που ακούς terry;

freerock1974 είπε:
Ετσι ειναι..αμα μπλεξεις με τσιλ αουτ,ολα σου φαινονται παραμορφωση... ;D

Μαλλον εχεις δικιο.Μπορει και οχι.

Ηχογραφησα-μιξαρα με ακουστικα.Βιαστικά.Μαλλον εκει ειναι το προβλημα..

Θα το πιασω ξανα για διορθωση για το προσωπικο μου αρχειο... ;)

Θενκς για την παρατηρηση Τερρυ!
Ψιτ φίλος, δες το edit  ;D

Η αλήθεια είναι πως το gain έχει... γκάζα. Ήταν βέβαια ο VLC στο 200% και έβγαινε ένα... χρχχχχρρρρρχχχ...  ;D

Στο 100% ήταν ΟΚ. (ρημάδα τεχνολογία)  ;D

ΥΓ: Λάτρεψα την γέφυρα, ήταν όλα τα λεφτά και με πήγε προς Giant μεριά  8) Α, και το outro σόλο, είχε πολλά κέφια  ;D

Bon Jovi meets Whitesnake meets Black Sabbath.

Ειδικά αυτό το main riff, duuuude  ;D

We like.....

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Α, και το outro σόλο, είχε πολλά κέφια  ;D
Indeed...

Repeat

Υ.Γ. H εισαγωγή με το main riff σε ακουστική είναι ιδιοφυής. Μου θύμισε το ghost walking των lamb of god. (το ξέρω πιο σκληρά πράγματα αλλά μου το θύμισε τι να κάνουμε :))

Πολύ ωραίο και ετοιμαζόμουν να πω πόσο μου αρέσει η μίξη σου που έχεις τις ρυθμικές τόσο μπροστά.

Το σόλο όμως είναι μπουκωμένο και πολύ χαμηλά νομίζω. Αν κάτι θέλει ξανακοίταγμα είναι αυτό. Θα προτιμούσα επίσης να μην κλείσεις με σόλο αλλά (και) με ρεφρέν (που είναι το δυνατό σημείο του κομματιού και το τραγουδάς μόνο 2 φορές σε όλη τη διάρκεια) και αρκετά μεγαλύτερο fade out.

Σταύρο συγχαρητήρια! Πολύ αλητεία το κομμάτι!  8)

Το κύριο riff φοβερό, το πρώτο σόλο επίσης. Το δεύτερο (outro solo) όμως τα έσπαγε πραγματικά!

Λοιπόν, μετά από ώριμο σκέψη και περισυλλογή, θα σου πω που με πήγε η αισθητική του outro.

Reb Beach- Winger- Junkyard Dog.  8)

ΥΓ: Σου έχω πει ότι έχεις γίνει ο ήρωας μου;  8)    ;D ;D ;D

Σας  ευχαριστω απο καρδιας ολους για τα σχολια! :)

Απαντω βιαστικα γιατι πρεπει να αποχωρησω(με ππεριμενουν στην πορτα)για υποχρεωσεις.. :-\

Περαιτερω αναλυση-χαβαλες το απογευμα.. :D

Καλο Σαββατοκυριακο σε ολους! :)

Εσύ θα με κάνεις να ανοίξω μπύρες με τον καφέ.

Τέλειο.

Τι μίξε(ι)ς και ακουστικά, κομπρέσορες κι εντάσεις

ρεφραίν, ριφφάρες δυνατές, σόλο, φωνάρα, φράσεις.

Ορίστε, μου βγήκε και ρίμα. ;D ;D ;D ;D

Φοβερό για τα γούστα μου.

Καιρό είχες να γράψεις τόσο straight in your face pure old fuckin' rock 'n' roll κομμάτι, και η αποχή, αλλά και η ενασχόλησή σου συνθετικά και με άλλα συγγενή μεν, αλλά λίγο "πειραγμένα" (soul, funk, fusion) ιδιώματα, νομίζω σε επηρρέασε θετικά.

Επιτέλους μεγάλο σόλο. :D

Δώσ' του Σταύραρε.

Βάρα του αγορίνα και εμείς εδώ να ακούμε να γουστάρουμε.

Ισχυροί Νότιοι άνεμοι σαρώνουν το κάμπο της Χρυσούπολης . Η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας ματαίωσε όλες τις πτήσεις .

Το λιμεναρχείο Καβάλας απαγόρευσε τον απόπλου όλων των επιβατηγών πλοίων .

Τι να πεις για τούτο το παιδί ,έχει βαλθεί τώρα στα γεροντάματα να με κάνει οπαδό των Τζον Μπόβι  ;D ;D ;D

Φωνάρα ,παιχτούρα μπουθαρίστας ,κιζουκίστας και όλα τα συναφή ,θα με κάνει στο τέλος να το παρατήσω το σπορ,όχι τπτ άλλο ,αλλά έχω και γύρισμα  στις 3 και με τι καρδιά θα πάω  ;D

Σταύρακα χάνεσαι αγόρι μου .

Βάλε εκεί τον αχαίρευτο το ξάρφο να σε γυρίσει κανά οβίδεον με τη μπάντα να σε καμαρώσει το σύμπαν 

Ο Σταύρος είναι ο πιο ταλαντούχος HardNoizάς, επ' αυτού δεν υπάρχει αμφιβολία. Γράφει, τραγουδάει και παίζει κιθάρα εκπληκτικά. Σ' αυτό το κομμάτι δεν μπορώ να βγάλω (τελείως) το καπέλλο για διαφόρους λόγους:

1) Αισθάνομαι ότι ή η ηλεκτρική, ή η ακουστική στην εισαγωγή δεν είναι 100% στο pitch.

2) Eπίσης και σε κάποια άλλα σημεία άκούω την ηλεκτρική.

3) Στο τέλος στο ρεφραίν ακούω κα τη φωνή. Αν δεν είναι το γήρας ή το κρύωμα, θά 'θελα τους golden-eared Noizers να το δούν. Βέβαια έχουμε πάλι ένα άρτιο συνθετικά κομμάτι με ωραίο ρεφραίν και εξαιρετικό τελευταίο σόλο.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ωραιο "βαρυ"κομματι,με φοβερη την ακουστικη εισαγωγη-πολυ ωραιο επισης θα ταν να κλεινε με τον ιδιο τροπο-σουπερ φωνητικα οπως παντα και τρομερα σρεντιδια!

Και τι ωραιο ριφφ!

Εχει ενα δικιο ισως ο Νεστορας για την κιθαρα σε μερικα σημειακια-εκει που πεφτουν καποια ακκορντα σε κουπλε,ρεφραιν ακουγονται σα να "φευγουν" λιιιγακι-αλλα ειναι σα να χεις την Μπελουτσι στο δωματιο σου και να σε πειραζει ο ποντος που της εχει φυγει απ το καλσον.Μαλλον το ξεχνας! ;D ;D ;D

Ετσι να βαρας αδερφε να γουσταρουμε και να χτυπανε ολα κοκκινα.

Δωσ του!

gvour είπε:
-αλλα ειναι σα να χεις την Μπελουτσι στο δωματιο σου και να σε πειραζει ο ποντος που της εχει φυγει απ το καλσον.Μαλλον το ξεχνας! ;D ;D ;D
Ρε gvour βαλτός είσαι? αχαχαχαχ εκεί και αν ομάς :)  ;D

Στρεητ ροκερ μπαρούτι, πάρα πολύ καλό. Προσωπικά δεν άκουσα κάτι αουτ οφ τιουν. Ροκ ν ρολλ είναι παίδες, άλλες είναι οι προτεραιότητες, και αυτές τις εξυπηρετεί και με το παραπάνω το κομμάτι :)

Ειπαμε,Μπελουτσι φιλε AuditoryDriving ! ;D

Ο Σταυρος ειναι master σ αυτο που κανει,κατα τη γνωμη μου παντα.

Και φαλτσα να παιζει-που το κανει δηλ.σκοπιμα μερικες φορες,τον εχουν βαλει σε κακο δρομο μερικοι,μερικοι-παλι καλα θα το κανει ν ακουστει.

Το χει ο ανθρωπος.

Κανονικα δε θα πρεπε να τα λεω αυτα γιατι με κοροϊδευει διαρκως με κατι βιμπρατα στην κιθαρα και τετοια,αλλα το σωστο να λεγεται. ;D ;D

Και εδω που τα συζηταμε ενα καρο RnR δισκοι που εχουν αφησει ιστορια ψιλοξεκουρδιστοι ειναι αλλα οπως σωστα ειπες..

AuditoryDriving είπε:
Ροκ ν ρολλ είναι παίδες, άλλες είναι οι προτεραιότητες, και αυτές τις εξυπηρετεί και με το παραπάνω το κομμάτι :)
Συμφωνουμε λοιπον φιλτατε AuditoryDriving ουσιαστικως και απολυτως!

Οσο για σενα freerock,ενα μονο πραμα θα σου πω.

Μαθε βιμπρατο αγορι μου αλλιως ριχτο στο φλαουτο και μαθε τριλιες καλυτερα! :P ;D ;D

gvour είπε:
Ο Σταυρος ειναι master σ αυτο που κανει,κατα τη γνωμη μου παντα.

Και φαλτσα να παιζει-που το κανει δηλ.σκοπιμα μερικες φορες,τον εχουν βαλει σε κακο δρομο μερικοι,μερικοι-παλι καλα θα το κανει ν ακουστει.

Το χει ο ανθρωπος.
Συμφωνώ απολύτως.

Αλλά κατονόμασέ τους, αυτούς τους μερικούς μερικούς, γιατί θα νομίζει ο κόσμος ότι ανήκω κι εγώ σ' αυτούς.

Είναι πάλι και κάτι άλλα καλόπαιδα ;D που προσπάθησαν να τον ρίξουν στο "βούρκο" του Blues. Ευτυχώς γλίτωσε το παλληκάρι. ;D ;D ;D ;D ;D

Αυτό το βιμπτάτσο, τι είναι?

Κιθάρα με V μπράτσο?

Εγώ με αφορμή αυτά που γράφτηκαν θα το ξαναπώ , για τελευταία φορά….. ;D

Το video απογειώνει ένα κομμάτι…και όχι μόνο.

Όταν κάναμε το τελευταίο κομμάτι με το Σταύρο, έφυγε και πίστευε (κούνια που τον κούναγε :P), ότι την επομένη θα ξαναγράψει το σόλο του (γιατί κάτι δεν του άρεσε …και τρίχες κατσαρές ;D ;D).

Ήμουν σίγουρος 100% ότι θα συμβεί αυτό που συνέβη.

Κάθισα και πριν έρθει μόνταρα το solo του..και πριν προλάβει να πεί «πάμε να το κάνω ένα take ακόμα»….του το έδειξα….και λέει: «ρε, τώρα μου αρέσει».

I rest my case….. ;D ;D ;D

Έχω υποστηρίξει κατά το παρελθόν ότι ένα σωστό βίντεο μπορεί να διορθώσει ως και φάλτσα…όχι παρατηρήσεις…εδώ η κιθάρα είναι 0,01 ΗΖ out.. ;) ;D ;D ;D ;D

Γράψε απάντηση...

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
10
Εμφανίσεις
3K
Απαντήσεις
71
Εμφανίσεις
40K

Απαντήσεις

Trending...