Dimibeld Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Η συναυλία τών Bokomolech το τελευταίο Σάββατο του '12, ενίσχυσε την πεποίθησή μου οτι μια καλή μπάντα δεν συγκρίνεται με κανέναν παικταρά (σολίστα) κανενός οργάνου. Σίγουρα η άριστη τεχνική και συνεπώς η άνεση με το όργανο ανοίγει μεγαλύτερους ορίζοντες και δίνει περισσότερες δυνατότητες. Αλλά πάνω απ' όλα χρειάζεται αισθητική και μην ξεχνάμε πως η μουσική είναι "ομαδικό άθλημα" και όχι body building. [beyond The Sound #2] - Do Make Say Think on Vimeo Captain Beefheart and the Magic Band - Full Beat Club Sessions in Bremen - April 12, 1972 Βουφορβός ή μεταλλεύς;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 ...μην ξεχνάμε πως η μουσική είναι "ομαδικό άθλημα"... Αυτο παλι που το διαβασες? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dimibeld Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Δεν το διάβασα φίλε μου. Απλώς εξέφρασα μια γνώμη προσωπική, η οποία μάλλον σε βρίσκει αντίθετο. Δεκτόν. Βουφορβός ή μεταλλεύς;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Ετσι που το εθεσες ακουγεται απολυτο. "...μην ξεχνάμε πως η μουσική είναι "ομαδικό άθλημα"..." Απλα δεν ισχυει, δεν ειναι θεμα γνωμης. Η μουσικη ειναι και ομαδικο "αθλημα". 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dimibeld Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Μαζί σου! Για να το διορθώσω λοιπόν, κατά τη γνώμη μου η μουσική είναι, κυρίως, ομαδικό άθλημα. ::) Βουφορβός ή μεταλλεύς;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Αυτο το "κυρίως" παλι.... ;D Τεσπα... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 οτι μια καλή μπάντα δεν συγκρίνεται με κανέναν παικταρά (σολίστα) κανενός οργάνου. +1000 (Tο να ακούσω Vai ή Satriani ή κάνα τρελαμένο Ασιάτη μου φαίνεται χειρότερο και από το μαρτύριο της (κινέζικης) σταγόνας...Ούτε υπό την απειλή M60... ;D) "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 +1 στον πόστερ κι από μένα. Όταν το άθλημα γίνεται ομαδικό μ αρέσει περισσότερο. Αν και στις μπάντες που παρέθεσες νομίζω ότι τα μέλη είναι και παιχταράδες/σολίστες εκτός από μέλη ομάδας. φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 Ακόμη και οι σολίστες του είδους (satriani, vai κ.λ.π.) χρειάζονται και την υπόλοιπη μπάντα για να αποδώσουν την έμπνευση τους ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 (Tο να ακούσω Vai ή Satriani ή κάνα τρελαμένο Ασιάτη μου φαίνεται χειρότερο και από το μαρτύριο της (κινέζικης) σταγόνας...Ούτε υπό την απειλή M60... ;D) As much the fox can't reach... :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση