Evilnye Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ θέλω να απαντήσει τώρα ο Tasospelt να μείνετε όλη κάγκελο ;D ;D ;D Μπαίνει ακόμα ο άνθρωπος, οπότε μάλλον μόλις το δει θα απαντήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 χαχαχαχα!Moυ φαινεται ο αγγελος ακουει πολυ grave digger. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aggelos22i Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 χαχαχαχα!Moυ φαινεται ο αγγελος ακουει πολυ grave digger. :) εγω γιατι το λες αυτο dude? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 ειναι αστιακι σχετικα με το γεγονος οτι απαντησες σε ενα θεμα προ 5ετιας. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aggelos22i Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 βασικα το παλικαρι ειπε οτι εχει στρατ αλλα δεν το ειδα! :-X μην με κανεις να νιωθω χαζος! με συγχωρειτε η οχι? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aggelos22i Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 ελεος εχεις δικιο! χαχαχαχααχααχ οτι νανε λες να με πειραξε ο χυμος που ηπια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 Σιγα μωρε...απλα μας εφτιαξες λιγο περισσοτερο την διαθεση. 8) Οχι επειδη ειπε οτι εχει στρατ και δε το δες.Επειδη το ειπε πριν 5 χρονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 εγω πρεπει να νιωθω τυχερος που στο γκρουπακι μας παιζει μια 17χρονη ντραμς μια 17χρονη μπασο και μια 17χρονη κιθαρα? ναι δικαιολογημένος είσαι ... απόλυτα ;) www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aggelos22i Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 βλεπετε πως παρεξηγητε ο ανθρωπος! σβηστε το ποστ μην το δει ο marathon και με κανει ρομπα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tasospelt Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 Πωπω συγκινηθηκα 5 χρόνια πριν! :) Τελικά πάντως έκανα αλλαγή τάστων , έτσι για την ενημέρωση ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση