Tasospelt Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2006 Μόλις παρέλαβα τη κιθάρα απο service αλλά προς μεγάλη απογοήτευση το bend στο 15ο τάστο της πρώτης χορδής σβήνει. Στη δεύτερη χορδή τα πράγματα δεν είναι καλύτερα(πάλι στο 15ο τάστο) και στη τρίτη τρίζει. Αμέσως μετά το service!... O τεχνικός μου είχε μιλήσει για τα τάστα οτι ενδέχεται στο μέλλον να χρειάζονται ευθυγράμμιση επειδή αρχίζουν να φαγώνονται αλλά το πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει ήδη. Καμιά πρόταση απο ανάλογη εμπειρία;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2006 Μόλις το Σάββατο παρέλαβα την κιθάρα μου με ακριβώς το ίδιο πρόβλημα από αλλαγή τάστων. Εννοείται τ πρόβλημα δεν υπάρχει πια! Μήπως μου δώσαν τη δικιά σου; :lol: Κοίτα και αυτό: http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2186&highlight= Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2006 Όπως είχα απαντήσει και στο θέμα που σε παρέπεμψε ο wasted_sunsets (με το παλιό μου nick, dienekes), αυτό είναι πρόβλημα που το παρουσιάζουν οι 4 στις 5 bolt on κιθάρες. Οριστική λύση μόνο με τρίψιμο, διάβασε όμως το άλλο post για να καταλάβεις για ποιο λόγο γίνεται. Προς το παρόν, αν είναι δυνατόν, σήκωσε λίγο από τη γέφυρα (δε λες και τι κιθάρα έχεις... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tasospelt Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2006 Ευχαριστώ για τη παράπεμψη! Ενιωσα καλύτερα τώρα..Κάτοxος Stratocaster και εγώ. Για τη γέφυρα διστάζω να το επιχειρήσω μιας κ δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μαζί της! Και όταν λέμε ξύσιμο τάστου μιλάμε για το συγκεκριμένο που χει πρόβλημα ή γίνεται γενικά μια αναπροσαρμογή σε όλα τα τάστα απο τον τεχνίτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2006 Και όταν λέμε ξύσιμο τάστου μιλάμε για το συγκεκριμένο που χει πρόβλημα ή γίνεται γενικά μια αναπροσαρμογή σε όλα τα τάστα απο τον τεχνίτη; Πρέπει να τριφτούν όλα, αλλά αν είναι και φαγωμένα στη δική σου, τι το σκέφτεσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aggelos22i Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 Μόλις παρέλαβα τη κιθάρα απο service αλλά προς μεγάλη απογοήτευση το bend στο 15ο τάστο της πρώτης χορδής σβήνει. Στη δεύτερη χορδή τα πράγματα δεν είναι καλύτερα(πάλι στο 15ο τάστο) και στη τρίτη τρίζει. Αμέσως μετά το service!... O τεχνικός μου είχε μιλήσει για τα τάστα οτι ενδέχεται στο μέλλον να χρειάζονται ευθυγράμμιση επειδή αρχίζουν να φαγώνονται αλλά το πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει ήδη. Καμιά πρόταση απο ανάλογη εμπειρία;;; τι κιθαρα εχεις? γιατι το εχω παθει και εγω αυτο αλλα εμενα εφταιγε το Floyd Rose Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ!?! ::) ;) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 Good job Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sonic X Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 :) ::) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sir Muttley Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ θέλω να απαντήσει τώρα ο Tasospelt να μείνετε όλη κάγκελο ;D ;D ;D http://www.horrorpig.tk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση