kbasilis Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 Βασιλη κι αλλη ηχογραφηση με blackstar ht dual μονο ξερεις εσυ ;) Έτσι σε θέλω απλά και λιτά ;) Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Adamo Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 εκανα λογαριασμο στο soundcloud μεσα στην βδομαδα θα το ξανανεβασω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Adamo Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 παιδια βρηκα το αρχειο και ξαναεκανα την μιξη αλλαξα το βιντεο στο youtube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Πολύ καλύτερο Adamo! Νομίζω τώρα έλαμψε. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Τώρα μάλιστα μεγάλη διαφορά 8),ωραίος :D Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Adamo Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 ευχαριστω παιδια.ελεγα να κανω αλλο ενα κλασσικο cover αλλα δεν μου ρχονται τραγουδια καμια ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 ευχαριστω παιδια.ελεγα να κανω αλλο ενα κλασσικο cover αλλα δεν μου ρχονται τραγουδια καμια ιδεα? Μου ήρθε αφθόρμιτα sweet child o mine ;) Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Deep Purple - Smoke on the water Πιο κλασικό πεθαίνεις! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Adamo Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Το sweet child με ψησε αν και δεν έχει χώρο για να βάλεις δικαίωμα σου πράγματα αλλά μπορώ να γράψω και φωνή.το purple αν το γράψω ΘΑ πεθάνω :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mamakin Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Απέταλος....ωραίος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση