Προς το περιεχόμενο

μικρόφωνο για MOX6

delisb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να συνδυάσω ένα vocal mic με το νεο μου Yamaha MOX6 (δεν το έχω παραλάβει ακόμη) για ηχογραφήσεις ερασιτεχνικά στο σπίτι. Έχει κανείς πρόταση για μάρκα/μοντέλο? Budget περίπου 100 € άντε και λίγο πιο ψηλά για μια εξαιρετική περίπτωση. Στο www παίζει πολύ το Shure SM58 σαν κλασσική αξία. Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα κάποιες γνώμες από συνφορουμίτες.

Φιλικά,

Βασίλης Δ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σαν προεδρος του Πανελληνιου Συλλογου Ιδιοκτητων ΜΟΧ, σε καλωσοριζω και σε συγχαιρω για την καταπληκτικη αγορα σου.

Για το mic δεν ξερω να σου πω, so be patient και συντομα καποιο απο τα μελη μας θα ερθει σε επαφη μαζι σου για να σε βοηθησει. .meditate.gif

Specs talks, M🐮🐮gs walks

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Φίλοι του Noiz όντως με απασχολεί κ εμένα το ίδιο πράγμα όντας μόλις 3 ημερών κάτοχος του φανταστικού μεχρι στιγμής Yamaha Mox6! Κάποια βοήθεια περί μικροφώνου για vocoder από κάτοχο ή γνώστη του θέματος?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Kurzweil PC3x , Yamaha MOX6 , Yamaha PSR-GR200

Μπραβο και δικο τους συλλογο οι Μox-ήτες...  :P

Υαπρχει στο φορουμ ενα αρθρο που σε κατατοπιζει πληρως στο τι μικροφωνο θα χρειαστεις και για ποιο λογο.Και εγω απο εκει εβγαλα ενα α συμπερασμα.Συνηθως τα μικροφωνα για φωνη και ηχογραφιση σε κλειστο χωρο ειναι αυτα του "μεγαλου διαφραγματος",και απο κει και περα οτι πληρωνεις παιρνεις.Ενα καλο σετακι εχει το thoman απο 2 samson μεγαλου διαφραγματος και μικρου,στα 60 ευρω.Αυτο σημαινει πως με το μεγαλο διαφραγμα μπορεις να ηχογραφισεις φωνη αλλα και να συνδιασεις και τα 2 για στερεοφωνικη ηχογραφιση κιθαρας(με το "πουρακι" επιτυγχανεται πιο "αληθης" η ηχογραφιση,λογω μικρου attack(εξηγειται στο αρθρο λεπτομερεστερα) Απο κριτικες που διαβασα,εχουν ωραιο ηχο,αλλα λογω μικρου θορυβου που βγαζουν προτεινονται μονο για ηχογραφισεις μικρης αποστασης(οπως ηχογραφιση κιθαρας/φωνης) και οχι μεγαλης(πχ ακουστικη ενος χωρου).Και για τo rode nt1 υπαρχουν καλες κριτικες,κοντα στο 180ευρω στο θομαν πακετο ομως με βαση,pop killer καλωδιο κλπ. Ξεχωρα του αρθρου-οδηγου υπαρχουν και παρα πολλα θεματα στο φορουμ που με λιγο ψαξιμο θα βγαλεις ασφαλη συμπερασματα

Καλοριζικα τα μασίνια!  :D

Στάθη ευχαριστώ πολύ για την τοποθέτηση...θα το ψάξω εκτενώς...μεγαλώνει ο σύλλογος!  :P χαχαχ

Kurzweil PC3x , Yamaha MOX6 , Yamaha PSR-GR200

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου