Προς το περιεχόμενο

ηλεκτροακουστικη μεχρι 300 ευρω

korman709

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 29
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Να παρω τη κιθαρα να παρεις το γκομενακι??? ;D

Noe τωρα που το ξαναβλεπω το γκομενακι.....η περιφερεια μου κανει για roundback ;D ;D

Τελικα απο τα 300 ευρω καταφερες να το πας κατω απο 100 ? οκ.Ναι.καλη ειναι για τα λεφτα της.παρτην :)

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι telecoustic για μενα εχουν το πιο αθλιο μπρατσο που εχει υπαρξει σε ηλεκτροακουστικη σε σημειο που ακουστικες των 70 ευρω ειναι καλυτερες.παιξε και εσυ και βγαλε τα συμπερασματα σου

Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία αφού ο orignal poster ειπε ότι θα κοιτάξει για άλλη, αλλα έτσι από περιέργεια γιατί το λες αυτό; Δλδ από που βγαζεις το "άθλιο μπράτσο" που λες κι εσύ; Λες η δικιά μου να είναι καμμιά ιδιαίτερη σουπερ ντουπερ περίπτωση custom made για μένα;;  :P

Kαι το λέω γιατί οι υπολοιπες κιθάρες μου είναι όλες ηλκτρικές και όλες Gibson. Δεν έχω καμμία fender εκτος απο την telecoustic και προσωπικά μου φαίνεται ότι είναι κάτι παραπάνω από άνετη. Φαντάσου δλδ να επαιζα και μονο αποκλειστικα ακουστική

λοιπον ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη διοτι με τοσες κιθαρες εχω μπερδευτει.

οι τελε δε μου αρεσουν.ειμαι αναμεσα στην τελευταια που ανεφερα την red hill ηλ/ακουστικη και στην walden d350 ακουστικη.90 ευρω βγαινει η πρωτη με μεταφορικα και 150 η δευτερη.δεν ειναι μεγαλη διαφορα αλλα δε ξερω ποια να παρω.υστερα απο σκεψη και προσωπικη αδυναμια να συγκεντρωσω τοσα χρηματα (300) καταληγω σε αυτες.θα παρακαλουσα να μου πειτε αν εχουν διαφορες μεταξυ τους και ποια εχει τον καλυτερο ηχο(πολλα ζητας πες... ;D)

Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία αφού ο orignal poster ειπε ότι θα κοιτάξει για άλλη, αλλα έτσι από περιέργεια γιατί το λες αυτό; Δλδ από που βγαζεις το "άθλιο μπράτσο" που λες κι εσύ; Λες η δικιά μου να είναι καμμιά ιδιαίτερη σουπερ ντουπερ περίπτωση custom made για μένα;;   :P

Kαι το λέω γιατί οι υπολοιπες κιθάρες μου είναι όλες ηλκτρικές και όλες Gibson. Δεν έχω καμμία fender εκτος απο την telecoustic και προσωπικά μου φαίνεται ότι είναι κάτι παραπάνω από άνετη. Φαντάσου δλδ να επαιζα και μονο αποκλειστικα ακουστική

Η συγκριση με την ομολογια μου ως "αθλιο μπρατσο" για τις telecoustic ειναι σε σχεση με αλλες ηλεκτροακουστικες και μονο.οχι με ηλεκτρικες.

Δλδ πιστευω οτι μια κιθαρα των 100 και κατω ευρω μπορει να εχει καλυτερο μπρατσο απο την telecoustic. Αυτο  ;)

Terry rules the bass

ειδα επισης και την squier sa105 ce , μηπως τα εχει ολα και συμφερει για εναν αρχαριο?σε σχεση με τις αλλες παντα.

οποτε συνοψιζοντας εχουμε  red hill cdg3

walden d350n

fender cd-60

squiersa105 ce

δε ξερω ποια να παρω...

ειδα επισης και την squier sa105 ce , μηπως τα εχει ολα και συμφερει για εναν αρχαριο?σε σχεση με τις αλλες παντα.

Βγαλε τα συμπερασματα σου.

Ειναι καθαρα το θεμα στο δικο σου αυτι.ειναι καθαρα θεμα προενισχυτη (αν την καρφωνεις για να παιζεις και να γραφεις) και επισης αμα θα ηχογραφεις με μικροφωνο ή οχι

Π.χ. Μια ακουστικη των 150 ευρω μπορει να ακουγεται καλυτερα εκτως βυσματος απο μια ηλεκτροακουστικη των 300 ευρω.

Terry rules the bass

επειδη δε μου ειναι τοσο οικειος ο ηχος της ακουστικης δε ξερω ποια να προτιμησω,ξερω μπορει να αγανακτησει κανεις με μενα αλλα τι να κανω,ειμαι αναποφασιστος και μη σχετικος με τις κιθαρες.τεσπα,εχουμε και λεμε οτι για ηλ.ακουστικη παω για την squier η για ακουστικη την walden.ειδα και ακουσα τα βιντεο και ειμαι αναμεσα σ'αυτες που ανεφερα.ποια ομως ειναι καλυτερη?

Ρίξε και μια ματιά στις αγγελίες.

http://smart.noiz.gr/details.php?id=95762

(καμία σχέση με τον πωλητή)

είχα μια takamine αυτής της σειράς και ήταν αξιοπρεπέστατη σε ηλεκτρικό και ακουστικό ήχο.

ποια ομως ειναι καλυτερη?

Όλες καλές είναι σε αυτά τα λεφτά...έτσι κι αλλιώς, με τα λεφτά που δίνεις , δεν αγοράζεις κιθάρα για μιά ζωή...Πάρε μία, ζήσε μαζί της...και βλέπεις.

Εξαρτάται από τις απαιτήσεις σου.

Εγώ πάντως, τα τελευταία 20 χρόνια έχω μία φτηνή τέτοια (Applause)

dscn1895_1.jpg

...και μετά 20 χρόνια, που είπα ότι χρειάζομαι και τον "ηλεκτρικό" της ήχο, πήρα ένα Fishmann μαγνήτη...και έχω για άλλα 20 χρόνια ;)

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου