Προς το περιεχόμενο

Στη Βουλή...

Jazzjoker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν. Εχθές το βράδυ έβλεπα τα καμάρια μας στη βουλή και μου ήρθε μια μουσικο-σκηνοθετική ιδέα.

Δε θα πω πολλά, απλώς θα ήθελα να φανταστείτε το χθεσινό σκηνικό ως ταινία βωβού κινηματογράφου (Τσάρλυ Τσάπλιν ας πούμε) και να αφεθείτε στο soundtrack που έγραψα.

Καλή ακρόαση.

;D

At_the_Parliament.mp3

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ομολογώ ότι χωρίς να έχω δει τη χθεσινή συζήτηση, ακούγοντας το sountrack σου μπόρεσα εύκολα να φανταστώ τι εκτυλίχθηκε!  ;D

Επειδή είδα κι εγώ το χθεσινοβραδυνό σώου ,θα έλεγα πως αδικείς τον εαυτό σου με το να γράψεις ένα τόσο υπέροχο σάουντρακ ,για μια φόλα ταινία .Δεν το αξίζεις ούτε εσύ ,ούτε αυτό το υπέροχο τραγουδάκι σου  :)

Θαυμάζω το τρόπο που χτυπάς τη ΛΑ  ;)

No one wants an alien

Ταιριάζει σαφώς, ειδικά στο κλείσιμο, αφού έχουν μπει στον... οίκο οι δυνάμεις του Άξονος και έχουν συλλάβει τους ένοικους, κατηγορώντας τους για αθεράπευτη βλακεία. Και ναι, η ΛΑ σου ΛΑΜΠΕΙ.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

ναι, ειδα τη συνεδριαση. Το κομμάτι της πηγαινε γάντι.

Αλλα δεν της αξιζει γιατι ειναι καλό.

Ωραιος.!!!

Ποτε θα εχει μπει ο κοσμος μεσα και θα τους βαραει, εκει να δω αν κανεις καλη δουλεια με την ηλεκτρικη και ντραμς για να επενδυσεις σωστα τα πλανα.

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Ομολογώ ότι χωρίς να έχω δει τη χθεσινή συζήτηση, ακούγοντας το sountrack σου μπόρεσα εύκολα να φανταστώ τι εκτυλίχθηκε!  ;D

Θαυμάζω το τρόπο που χτυπάς τη ΛΑ  ;)

Και ναι, η ΛΑ σου ΛΑΜΠΕΙ.

Και είναι κι από ΛΑ το κομμάτι.  ;D

Ποτε θα εχει μπει ο κοσμος μεσα και θα τους βαραει, εκει να δω αν κανεις καλη δουλεια με την ηλεκτρικη και ντραμς για να επενδυσεις σωστα τα πλανα.

Μπα εκεί θα χρειαστούμε soundtrack από του μεταλλάδες του φόρουμ.

Ευχαριστώ παίδες

Ενωμοτάρχης

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου