Jazzjoker Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Λοιπόν. Εχθές το βράδυ έβλεπα τα καμάρια μας στη βουλή και μου ήρθε μια μουσικο-σκηνοθετική ιδέα. Δε θα πω πολλά, απλώς θα ήθελα να φανταστείτε το χθεσινό σκηνικό ως ταινία βωβού κινηματογράφου (Τσάρλυ Τσάπλιν ας πούμε) και να αφεθείτε στο soundtrack που έγραψα. Καλή ακρόαση. ;D At_the_Parliament.mp3 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Ομολογώ ότι χωρίς να έχω δει τη χθεσινή συζήτηση, ακούγοντας το sountrack σου μπόρεσα εύκολα να φανταστώ τι εκτυλίχθηκε! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Επειδή είδα κι εγώ το χθεσινοβραδυνό σώου ,θα έλεγα πως αδικείς τον εαυτό σου με το να γράψεις ένα τόσο υπέροχο σάουντρακ ,για μια φόλα ταινία .Δεν το αξίζεις ούτε εσύ ,ούτε αυτό το υπέροχο τραγουδάκι σου :) Θαυμάζω το τρόπο που χτυπάς τη ΛΑ ;) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Ταιριάζει σαφώς, ειδικά στο κλείσιμο, αφού έχουν μπει στον... οίκο οι δυνάμεις του Άξονος και έχουν συλλάβει τους ένοικους, κατηγορώντας τους για αθεράπευτη βλακεία. Και ναι, η ΛΑ σου ΛΑΜΠΕΙ. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 ναι, ειδα τη συνεδριαση. Το κομμάτι της πηγαινε γάντι. Αλλα δεν της αξιζει γιατι ειναι καλό. Ωραιος.!!! Ποτε θα εχει μπει ο κοσμος μεσα και θα τους βαραει, εκει να δω αν κανεις καλη δουλεια με την ηλεκτρικη και ντραμς για να επενδυσεις σωστα τα πλανα. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 Ομολογώ ότι χωρίς να έχω δει τη χθεσινή συζήτηση, ακούγοντας το sountrack σου μπόρεσα εύκολα να φανταστώ τι εκτυλίχθηκε! ;D Θαυμάζω το τρόπο που χτυπάς τη ΛΑ ;) Και ναι, η ΛΑ σου ΛΑΜΠΕΙ. Και είναι κι από ΛΑ το κομμάτι. ;D Ποτε θα εχει μπει ο κοσμος μεσα και θα τους βαραει, εκει να δω αν κανεις καλη δουλεια με την ηλεκτρικη και ντραμς για να επενδυσεις σωστα τα πλανα. Μπα εκεί θα χρειαστούμε soundtrack από του μεταλλάδες του φόρουμ. Ευχαριστώ παίδες Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση