Vegeterian Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους! Δε ξέρω αν το συμβαίνει και σε σάς ,αλλά κάθε φορά που γράφω κανένα ριφάκι στη κιθάρα στο τέλος καταλήγει ξεχασμένο στο cubase και μένει εκεί αιώνια! Έτσι αυτή τη φορά είπα να κάνω τη διαφορά μιας και είχα και το μπάσο δίπλα μου και εκεί που τζάμαρα έφτιαξα ένα κομματάκι! Δε μου πήρε πάνω απο μισή ώρα να το τελειώσω, έτσι μια πολύ απλή κλασική σούπα-μπαλαντίτσα :P Σχετικά έξω απτα νερά μου μιας και ασχολούμαι περισσότερο με εντελώς άλλο ύφος μουσικής αλλά μάλλον το τζάκι και το κρασάκι με έβαλαν στο τρυπάκι για λίγο πιο μελό καταστάσεις! Ελπίζω να σας αρέσει περιμένω τα σχόλια σας!!! ;D Υ.Γ: Αν σε κάποιον αρέσει το κομμάτι μπορεί να το κατεβάσει στο λίνκ κάτω απο το βίντεο Rock 'n Rolla http://www.youtube.com/user/nikkolakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Όπως λέει κι ένα σχόλιο κάτω από το βίντεο: "Δώσε πόνο Νικόλα!!!" ;D Μου άρεσε πολύ η μπαλάντα σου φίλε Vegeterian. Ωραία ιδέα και ωραίος ήχος. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Ωραίος Nick. Σου πάει το στύλ. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Ωραίος Nick. Σου πάει το στύλ. +1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Eξαιρετο κομματι φιλε Νικο .Το εγραψες και τοπες αψογα !!!παντα τετοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Νίκο πρόσεξε λίγο την φωνή, νομίζω κάπου "φεύγει". Πολύ καλό, μπράβο σου! Keep on. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 Είναι καλή η μπαλάντα σου, well done :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vegeterian Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 Όπως λέει κι ένα σχόλιο κάτω από το βίντεο: "Δώσε πόνο Νικόλα!!!" ;D Μου άρεσε πολύ η μπαλάντα σου φίλε Vegeterian. Ωραία ιδέα και ωραίος ήχος. :) Thanks a lot φίλε ;D Ωραίος Nick. Σου πάει το στύλ. Ευχαριστώ Λάκη :) +1 :) Eξαιρετο κομματι φιλε Νικο .Το εγραψες και τοπες αψογα !!!παντα τετοια. Ευχαριστώ πολύ χαίρομαι που σου άρεσε :) Νίκο πρόσεξε λίγο την φωνή, νομίζω κάπου "φεύγει". Πολύ καλό, μπράβο σου! Keep on. :) Η αλήθεια είναι πως κατάφερα να γράψω ένα κομμάτι που δεν είναι για το δικό μου τόνο φωνής και με δυσκόλεψε αρκετά να βγάλω κάτι που να ακούγεται! Αν είχα μια γυναικία φωνή θα ήταν καλύτερα αλλα δυστυχώς δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα. Ευχαριστώ πολύ!!! Είναι καλή η μπαλάντα σου, well done :) Χαίρομαι που σου άρεσε ευχαριστώ πολύ ;D Rock 'n Rolla http://www.youtube.com/user/nikkolakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gary.. Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Πολύ καλή η δουλειά σου φίλε.. Ευχάριστο και πιασάρικο τραγούδι.. ;) ..και εις άλλα λοιπόν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vegeterian Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2013 Πολύ καλή η δουλειά σου φίλε.. Ευχάριστο και πιασάρικο τραγούδι.. ;) ..και εις άλλα λοιπόν.. Καλύτερα και πιο μεγάλα? ;D Rock 'n Rolla http://www.youtube.com/user/nikkolakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση