gdevelek Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 - Tele vs Strat: Ποια είναι η φιλοσοφία της κάθε κιθάρας; Τις προτιμήσεις δεν μας τις είπες, το budget δεν μας το είπες, τι ενισχυτή έχεις δεν μας είπες, μας πετάς στο τέλος και την παραπάνω ερώτηση και μας στέλνεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
soinex Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Προτιμήσεις: Μπλουζ και κλασικό ροκ. Superfunk mode on : Πάρε ΤΕΛΕ λοιπόν ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΘΕΟΣ ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mamakin Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Παραπάνω ανέφερα ότι παίζω με έναν λαμπάτο Laney vc 15. Το μπάτζετ μου κυμαίνεται στα λεφτά που απαιτούνται για την αγορά μιας squier strat και tele (350 maximum). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Αντε αφου μας τα ειπες ολα... Με το πεταλι και τον ενισχυτη που εχεις φανταζομαι μπορεις να παιξεις και μπλουζ και κλασικο ροκ. Α ξεχασα ισως οχι γιατι δεν ξερουμε τι διαστασεις θες να δωσεις στον ηχο σου και ποιες ειναι οι πρωτιμησεις σου. Μαλλον αυτο που πραγματικα χρειαζεσαι ειναι να αρχισεις να παιζεις παραπανω με αυτα που εχεις. For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mamakin Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Περί ήχου: Albert King & Stevie Ray Vaughan - Born Under A Bad Sign - Canada 1983 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 1) Προφανώς με τον ενισχυτή σου είσαι ικανοποιημένος, άρα αυτό έκλεισε. 2) Και εγώ είμαι άρρωστος πεταλάκιας, αλλά η συμβουλή μου είναι να ΜΗΝ αγοράσεις πετάλια μόνο και μόνο για να αγοράσεις πετάλια. Τα πετάλια είναι καλό να αγοράζονται όταν έχεις στο μυαλό σου έναν συγκεκριμένο ήχο / στόχο να επιτύχεις και όταν ξέρεις ότι όντως υπάρχουν πετάλια να σε βοηθήσουν σε αυτό τον σκοπό. Με άλλα λόγια όταν θα θέλεις να προσθέσεις ένα delay / flanger / distortion στον ήχο σου, θα το ξέρεις και δεν θα ψάχνεις για κιθάρα. 3) τώρα για το ποιά κιθάρα κάνει για σένα ή τί σου λείπει από αυτήν που έχεις, δεν έχω ιδέα και κανείς δεν μπορεί να σε συμβουλεύσει. Πάρε ότι σου κάθεται καλα στα χέρια σου και νιώθεις πιο ''κοντά'' σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Προφανως χρειαζεσαι παραπανω απο 350 ευρω ::) Μαλλον ειναι καλυτερα να αρχισεις να παιζεις παραπανω με αυτα που εχεις. Δεν μπορω να δω το βιντεο αλλα ξερωντας το κομματι... Οπως θα εχεις διαβασει (αν το εχεις κανει) και σε προηγουμενα θεματα του τυπου... "Θελω να πετυχω τον ηχο του..." Τα χερια τους δεν νομιζω να τα πουλανε καπου. Ειναι βασικο συστατικο του ηχου που ακους. Και αυτα που λεει ο Εκτορας For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Φίλε μου, αν με μια Les Paul, έναν λαμπάτο και ένα καλό overdrive δεν μπορείς να βγάλεις ΗΔΗ blues/ rock ήχο που να γ***ει και να δέρνει, τότε sorry αλλά... δε φταίει ο εξοπλισμός. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mamakin Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Έχεις δίκιο...μάλλον θα φταίει ο καιρός. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2013 ;D Μάλλον... ;D Το blues θέλει βροχή, το rock ήλιο, πακέτο έφαγες ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση