Experimental Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρες! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω την συγκεκριμένη κάρτα.. Δεν είμαι ιδιαίτερα fan της m-audio αλλά μου έχει κάνει καλή εντύπωση η συγκεκριμένη κάρτα.. Γνωρίζετε αν είναι απόλυτα συμβατή με win7/64bit?? Το controlling για cubase είναι απο 8-32 κανάλια? Έχει πρόβλημα στη σύνδεση firewire? Χρειάζεται chipset texas instruments? Γενικά ποιά η άποψη σας? Αξίζει τα 700 ευρώ που κοστίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Experimental Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρες! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω την συγκεκριμένη κάρτα.. Δεν είμαι ιδιαίτερα fan της m-audio αλλά μου έχει κάνει καλή εντύπωση η συγκεκριμένη κάρτα.. Γνωρίζετε αν είναι απόλυτα συμβατή με win7/64bit?? Το controlling για cubase είναι απο 8-32 κανάλια? Έχει πρόβλημα στη σύνδεση firewire? Χρειάζεται chipset texas instruments? Γενικά ποιά η άποψη σας? Αξίζει τα 700 ευρώ που κοστίζει? Κάποιος??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση