Προς το περιεχόμενο

Πως χαμηλωνει ο ηχος σε οργανο-ηχο στο eason 5;


theoMusictech

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα στην πολυ ωραια μουσικη παρεα! Θα ηθελα να ρωτησω κατι! Χρησιμοποιω το Reason 5 και εχω μια ερωτηση! Εχω ενα μιντι keyboard, m-audio axiom 61, παιζω και με βολευει γενικοτερα να παραμετροποιω τις ρυθμησεις των οργανων κλπ! Αλλαξα πριν απο ΄λιγο καιρο υπολογιστη και, τωρα που το εγγατεστησα, ενω στον παλεοτερο χαμηλωνε η ενταση του ηχου απο το τελευταιο σλαΪντερ, τωρα δεν κανει κατι! οπως καταλαβαινετε, δεν θελω να εχουν ολοι οι ηχοι μου την ιδια ενταση, θα ηθελα να μου πειτε πως να χαμηλωσω την ενταση, ειτε απο το μιντι, (να ορισω ξανα αυτο το κουμπι για να χαμηλωνει), ειτε με καποιον αλλον τροπο, (θα με βολευε καποιο σορτκατ του πληκτρολογιου αν υπαρχει)!

 

Πολλα ευχαριστω εκ των προτερων!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλώς ήρθες. Στο μάνιουαλ δε λεει;

 

Με το μπαμπάκι σφάζεις...  ;D

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με το μπαμπάκι σφάζεις...  ;D

Δεν σε καταλαβαίνω τι εννοείς...

.

.

.

.

.

;)

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Εχεις ενεργοποιησει το template του axiom στο reason? Αν οχι πας preferences-keyboards n control surfaces και πατας add surface και επιλεγεις το axiom.Επειτα επιλεγεις στο midi σου το patch που σου αναγραφει το reason (συνηθως στα maudio το 10) και εισαι ετοιμος.Αν το εχεις κανει αυτο δοκιμασε να επαναφερεις το midi ειτε στις εργοστασιακες ρυθμισεις ή τσεκαρε μηπως εχει φυγει το patch απο αυτο που θα επρεπε να ειναι φορτωμενο.Αλλιως κανε δεξι κλικ στην ενταση που θες να χαμηλωσει και ανάθεσέ την σε οποιο απο τα sliders θες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου