Προς το περιεχόμενο

Τα δεκα (10 ) καλυτερα Super groups ολων των εποχων.

pericles

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν και δεν ειναι ακριβως Canterbury σκηνη οι Camel (εχουν περασει ομως απ'αυτην μουσικοι αυτης της σκηνης) γενικα ειναι απιστευτη μπαντα.

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 209
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Moderator

O Άλαν Πράσον συγγαταλέγεται στα σούπα γρουπ ,ή είναι μεμονωμένη περίφτωση?  ;D ;D ;D

Νομίζω ότι ναι... αν το δεχτούμε σαν Άλαν και σαν Πάρσον είναι δύο νοματαίοι, άρα γκρουπ ;D ;D ;D

all this has happened before and will happen again

O Άλαν Πράσον συγγαταλέγεται στα σούπα γρουπ ,ή είναι μεμονωμένη περίφτωση?  ;D ;D ;D

Οποτε ακουω αυτο το ονομα θυμαμαι το παρακατω.... ;D ;D

(στο 0:50)

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Νομίζω ότι ναι... αν το δεχτούμε σαν Άλαν και σαν Πάρσον είναι δύο νοματαίοι, άρα γκρουπ ;D ;D ;D

Φίλος ξέχασες τον Πρότζεκτ  ;D

No one wants an alien

Φίλος ξέχασες τον Πρότζεκτ  ;D

Δυο ατομα ηταν, ο δευτερος ηταν ο Eric Woolfson, που δυστυχως πεθανε το 2009.

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Αν και δεν ειναι ακριβως Canterbury σκηνη οι Camel (εχουν περασει ομως απ'αυτην μουσικοι αυτης της σκηνης) γενικα ειναι απιστευτη μπαντα.

+ 1  οι Camel  ειναι μακράν το αγαπημένο μου group  για πολλούς και διάφορους  λογους , τους αφήνω πάντα στο απυρόβλητο.

Βέβαια όταν μιλάμε για Camel μιλάμε  για  τους,  P. Bardens , A. Latimer, A. Ward, D. Ferguson ,των τεσσάρων πρώτων δίσκων δηλαδή..... ;)

Για το παραπάνω εχω εξηγήσει τους λογους σε παλιότερο thread και δεν σηκώνω κουβέντα.... ;D

rust never sleeps

Έλα τώρα αφού το ξέρεις ότι σε αγαπάω  :-* :-* :-* ;D  

Όλοι μας σε αγαπάμε... σγλουρπ... σγλουρπ  ;D

Βρε κουτό, πίστεψες ότι δεν θα φέρω κάμερα, ειδικά την Κυριακή που θα παίξει το super group (με την έννοια ότι απαρτίζεται από μέλη δύο κορυφαίων μπαντώνε) ; ;D

Να μου πείτε μόνο αν και πότε θα παίξετε το "Cause we 've ended...", για να ξέρω να μου τελειώσουν οι μπαταρίες... ;D  

Something Wicked This Way Comes

• Moderator

Βρε κουτό, πίστεψες ότι δεν θα φέρω κάμερα, ειδικά την Κυριακή που θα παίξει το super group (με την έννοια ότι απαρτίζεται από μέλη δύο κορυφαίων μπαντώνε) ; ;D

Να μου πείτε μόνο αν και πότε θα παίξετε το "Cause we 've ended...", για να ξέρω να μου τελειώσουν οι μπαταρίες... ;D  

Μην λες τέτοιες λέξεις σε αυτό το «νήμα» για το εν λόγο σχήμα, γιατί θα πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει  ;D

Το άλλο δεν το έχουμε ενσωματώσει (ακόμα) στου λιστ  ;D

all this has happened before and will happen again

Καποιος που ακουγε και συνεχιζει να ακουει αυτο το ειδος βρισκει το ποστ σου τουλαχιστον εκτος τοπου και χρονου.

Καλα και η 103 ετων γιαγια μου που ακουγε μονο Αττικ....με εβρισκε ..εκτος τοπου και χρονου οταν της εβαζα Beatles...."αυτοι οι τζαζμπαντιστες κανουν πολυ φασαρια παιδι μου" μου ελεγε.... ;D

Για να καταλαβεις η γενια αυτη θεωρουσε ως ..τζαζμπαντ ΑΥΤΟ

drum-kit.jpg

Οπως αλλωστε και ΕΣΥ θεωρεις το prog...ως ROCK.... ;D ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου