Προς το περιεχόμενο

Τα δεκα (10 ) καλυτερα Super groups ολων των εποχων.

pericles

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ωραιο ποστ.

Προβλεπω σε λιγο να γινεται εδω της εκδιδομενης... ;D

asterix11.png

Ειναι ευκολο να γινει, αρκει να γραψει καποιος, για παραδειγμα, "τι δουλεια εχουν στη λιστα οι Rolling Stones" και να αρχισει το πανηγυρι...pfeif.gif

Maista...

Radiohead/Nine Inch Nails/The White Stripes ιστορικες μπαντες....

Τι αλλα??

http://olapaok.gr/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 209
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ποίοι είν τούτοι οι τύποι ,αυτοί που παίζουν σαπόρτε του Βασίλης ?

Nai autoi. :(

Ευτυχως δεν το ειδα...

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Τι εγινε Blue? Σου ειπε κανεις οτι δεν βλεπω καλα κοντα? Μια χαρα βλεπω κοντα. Μακρια δεν βλεπω.

Γιατι μου κοτσαρεις με τεραστια γραμματα το ονομα των Radiohead?

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Γιατι μου κοτσαρεις με τεραστια γραμματα το ονομα των Radiohead?

γιατί είναι η καλύτερη μπάντα όλων των εποχών κι εσύ πας αργά στην αριστερή λωρίδα ;D

Μπορει και να'ναι. Αλλα ιστορικη μπαντα δεν την λες. Εκτος κι αν εισαι 10 χρονων οποτε για τα χρονια σου οντως μια μπαντα των 80s ειναι ιστορικη. 8)

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Μπορει και να'ναι. Αλλα ιστορικη μπαντα δεν την λες. Εκτος κι αν εισαι 10 χρονων οποτε για τα χρονια σου οντως μια μπαντα των 80s ειναι ιστορικη. 8)

definition pending πουρέ φίλε μου :)

κάποιοι τόλμησαν να ονομάσουν τι είναι supergroup (btw κι εγώ νομίζω οτι supergroup νοείται ένα σχήμα που ΟΛΑ τα μέλη του ανήκουν σε άλλα πασίγνωστα σχήματα είτε μπάντες για τις οποίες δεν θα τολμούσε κανείς να αντιμιλήσει, πχ pink floyd).

Ιn my book, supergroup είναι αυτό που γεμίζει γήπεδα, που δεν θα (ξανα)έρθει στην Ελλάδα και που όταν βγάζει δίσκο αλλάζει το μουσικό τοπίο και ύστερα από 2-3 χρόνια όλοι οι μουσικοί του αντίστοιχου είδους "συμμορφώνονται" σε αυτό.

Αυτάαααααααα :)

Νομιζω οτι το ποστ μου με τα κλιπς των ELP δινει εναν ορισμο του τι ειναι super group στο Rock. Ακουσε τα ολα και που ξερεις? Μπορει να συμφωνησεις.

Specs talks, M🐮🐮gs walks

@SUPERFUNK- ρε συ Νικο θελω να σε δω οταν γεννηθει με το καλο ο μπεμπης να του βαζεις

να ακουει clash κλπ κοπανατζηδες και μετα να τρεχεις να σωθεις απο την γυναικα σου,

Καλα τωρα τα επιασες τα λεφτα σου.Χθες που γυρισα σπιτι του ειχε ηδη αγορασει τo πρωτα του ...Τ-Shirt

1BT-BDBR_big.v.jpg

& φυσικα το αντιστοιχο φορμακι..

ramones-babywit.jpg

Ασε που το μονο πραγμα που κανει τη γυναικα μου να ξερναει περισσοτερο απο οταν ακουει Μαρθα Φριτζιλα,Μιλτο Πασχαλιδη  και Ελευθερια Αρβανιτακη ειναι οταν ακουει..prog rock... ;D....Στο i pod της εχει μονο soul,γιαπωνεζικο noise,Nick Cave,Ramones & Clash ;D,εχει γουστο η κοπελλα....για αυτο αλλωστε και παντρευτηκε τον τελειο ανδρα...& ας ειναι και 15 χρονια μεγαλυτερος της ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου