Προς το περιεχόμενο

Τα δεκα (10 ) καλυτερα Super groups ολων των εποχων.

pericles

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενταξει το crash test τελειωσε.

Πολλοι απο τους συμμετεχοντες ισως δεν καταλαβαν η δεν θελουν να καταλαβουν το νοημα του thread.

O τιτλος ειναι τα 10 καλυτερα super groups oλων των εποχων.Εδω ορισμενοι ανεγραψαν για τους Rem ,blur ,the Jam,THE THE (ΔΕΔΕΣ) Μettalica ????,RHCP (σιγα το σουπερ γκρουπ )

Τα κριτιρια κατ'εμε ειναι αυτα που ειχαν θεσπισθει (παραδοσιακα απο τον Τυπο ) την εποχη που τα γκρουπς αυτα μεσουρανουσαν .....!!!

Καποιο μελος εγραψε για μια μπανταρα ονοματι  gordian Knot ????δεν τους γνωριζα αλλα και τωρα που τους ακουσα δεν μου λενε τιποτα απολυτως .

Παραδεχομαι οτι η λιστα μου ειναι μικρη και θα την συμπληρωνα με τα κατωθι ονοματα:Police,

Bon Jovi ,Duran Duran ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ oι BLIND FAITH( TO πρωτο γκρουπ που πηρε αυτο τον τιτλο απο τον τυπο της Εποχης μετα την διαλυση των Cream .

Aπο Αμερικη μερια : Blood sweat &tears ,Chicago ,ALLMAN BROTHERS ,Grand Funk ,Toto και φυσικα οι απαραμιλλοι EAGLES .

Το περιεργο ειναι οτι τα Αμερικανικα συγκροτηματα δεν θεωρηθηκαν ΠΟΤΕ σουπερ γκρουπ

στην Ευρωπη σε αντιθεση με την Αμερικη οπου τα θεωρουσαν ετσι (τα ευρωπαικα ) δηλαδη

Σουπερ Γκρουπ.Φαινεται οτι το Αγγλικο Marketing δουλευε καλυτερα απο το Αμερικανικο η

τα ''κλεφτρονια οι Αγγλοι " επιασαν ΚΩΤΣΟΥΣ τα Αμερικανακια ως συνηθως (ακομα και στην μουσικη βιομηχανια ). ;D ;D ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 209
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

...μόνο οι εξής μπάντες μπορούν να χαρακτηριστούν ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ, με χρονική σειρά:

Beatles (φτάνει όμως)

Rolling Stones (το ίδιο)

Led Zeppelin

Pink Floyd

The Cure

U2

Radiohead

Nine Inch Nails

The White Stripes

Maista...

Radiohead/Nine Inch Nails/The White Stripes ιστορικες μπαντες....

Τι αλλα??

Εδω παντως εχει εναν αερα αλλο πραμα... ;D ;D

Specs talks, M🐮🐮gs walks

την εποχη που τα γκρουπς αυτα μεσουρανουσαν .....!!!

πριν 50 τοσα χρονια δηλαδης.... ;D

και αυτοι που ειναι ..κατω των 60 ρε φιλως τι θες να κανουνε?να γινουνε αρχαιολογοι? ;D 

εμενα παντως αν δεν ειναι το τραγουδι τουλαχιστον 300 ετων δεν μου φαινεται αρκετα...μεγαλο... ;D

Τα κριτιρια κατ'εμε ειναι αυτα που ειχαν θεσπισθει (παραδοσιακα απο τον Τυπο )

δεν μας τα λες και εμας που δεν τα ξερουμε γιατι ειμαστε πανκ? ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Παραδεχομαι οτι η λιστα μου ειναι μικρη και θα την συμπληρωνα με τα κατωθι ονοματα:Police,

Bon Jovi ,Duran Duran ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ oι BLIND FAITH( TO πρωτο γκρουπ που πηρε αυτο τον τιτλο απο τον

Μάλιστα, δηλαδή τους Pink Floyd δεν τους βάζεις μέσα που να σου βάλουν πιστόλι στον κρόταφο  ;D

Ενταξει το crash test τελειωσε.

Πολλοι απο τους συμμετεχοντες ισως δεν καταλαβαν η δεν θελουν να καταλαβουν το νοημα του thread.

O τιτλος ειναι τα 10 καλυτερα super groups oλων των εποχων.Εδω ορισμενοι ανεγραψαν για τους Rem ,blur ,the Jam,THE THE (ΔΕΔΕΣ) Μettalica ????,RHCP (σιγα το σουπερ γκρουπ )

Τα κριτιρια κατ'εμε ειναι αυτα που ειχαν θεσπισθει (παραδοσιακα απο τον Τυπο ) την εποχη που τα γκρουπς αυτα μεσουρανουσαν .....!!!

Με τις συνήθεις δημοκρατικές και ξεκάθαρες διαδικασίες τύπου "Αφού δε λέτε αυτά που θέλω και πιστεύω εγώ σε ένα thread που δεν ξέρω τι ζητώ, το κλείνω".

Σόρρυ αλλά δεν γίνεται έτσι φίλε μου Περικλή.

Και σ'αρέσει, δεν σ'αρέσει οι REM, οι RHCP, οι Metallica και αρκετοί άλλοι που αναφέρθηκαν εδώ μέσα, είναι super group με οιοδήποτε στάνταρ μπορείς να σκεφτείς, άσχετα αν δεν μεσουρανούσαν στην εφηβεία σου για να τους γουστάρεις.  ;)

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Παντως εψαξα να βρω το...κριτηριο και βρηκα αυτο

In the late 1960s, the term supergroup was coined to describe "a rock music group whose performers are already famous from having performed individually or in other groups

οποτε και ο δικος σου καταλογος ειναι κατα το μεγαλυτερο μερος ακυρος Περικλη μου....

http://en.wikipedia.org/wiki/Supergroup_(music)

edit. εγω παντως ειμαι μεσα οι Nick Cave & the Bad Seeds EINAI σουπεργκρουπ!! ;D

Nick Cave and the Bad Seeds Nick Cave (The Birthday Party)

Mick Harvey (Crime and the City Solution, The Birthday Party, etc.)

Blixa Bargeld (Einstürzende Neubauten)

Barry Adamson (Magazine)

Hugo Race (The Wreckery, solo)

Tomas Wylder (Die Haut)  

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Παντως εψαξα να βρω το...κριτηριο και βρηκα αυτο

οποτε και ο δικος σου καταλογος ειναι κατα το μεγαλυτερο μερος ακυρος Περικλη μου....

http://en.wikipedia.org/wiki/Supergroup_(music)

Ήταν η αρχική ένστασή μου εξ ου και τα βίντεο που παρέθεσα αλλά το ξεπεράσαμε αυτό.

Μην ξαναγυρνάμε.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

edit. εγω παντως ειμαι μεσα οι Nick Cave & the Bad Seeds EINAI σουπεργκρουπ!! ;D

Nick Cave and the Bad Seeds Nick Cave (The Birthday Party)

Mick Harvey (Crime and the City Solution, The Birthday Party, etc.)

Blixa Bargeld (Einstürzende Neubauten)

Barry Adamson (Magazine)

Hugo Race (The Wreckery, solo)

Tomas Wylder (Die Haut)  

Φυσικά, αφού τα μπόλντεντ γκρουπς είναι πασίγνωστα. ;D

InfluenSir!

Uriah Heep.Και μόνο το "Lady in Black" που γράψανε αρκεί.Από τα πιό υποτιμημένα συγκροτήματα όλων των εποχών κατά τη γνώμη μου.  :(

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου