fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Ok...προς τα πού σημαδεύουμε; :D Καθρέφτη έχεις? Για εκεί το βλέπω. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Grey Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Καλα ειναι εκει Grey, μη το κουνας καθολου, ο στοχος εχει κλειδωσει.... ;D ;D Δεν είναι κακό γατί...είναι καλό γατί... :-[
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Δεν είναι κακό γατί...είναι καλό γατί... :-[ Μου θύμισες τους Cure. Που είναι αυτοί? :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Waterfall-K Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Μου θύμισες τους Cure. Που είναι αυτοί? :D Λοιπον Περικλη, φτιαξε μια "The 500 Best Rock Βands Ever" λιστα για να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι, αλλιως δε θα βγαλουμε ακρη. 8) Specs talks, Mgs walks
Grey Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Καθρέφτη έχεις? Για εκεί το βλέπω. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Τί ήταν τόσο τραγικό σε αυτό που έγραψα άραγε;
Waterfall-K Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Τί ήταν τόσο τραγικό σε αυτό που έγραψα άραγε; Διακρινω μια "ψυχολογική κούραση" στην απαντηση σου?... Specs talks, Mgs walks
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Λοιπον Περικλη, φτιαξε μια "The 500 Best Rock Βands Ever" λιστα για να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι, αλλιως δε θα βγαλουμε ακρη. 8) Νταξ, και με 50-100 μάλλον βολευόμαστε. ;D ;D Τί ήταν τόσο τραγικό σε αυτό που έγραψα άραγε; Αν υπήρχε κάτι τραγικό, δεν θα σου απαντούσα έτσι, βρε συ (δεν θα απαντούσα καθόλου). ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Grey Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Διακρινω μια "ψυχολογική κούραση" στην απαντηση σου?... Το ξημέρωμα...στις τρεις γέφυρες. Θα είμαι εκεί. >:(
Waterfall-K Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Κοντα επεσες. Η πολη μου εχει 2 γεφυρες... ;D Specs talks, Mgs walks
Moderator LK Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Moderator Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Η πολη μου εχει 2 γεφυρες... Νιού Γιόρκ μένεις ΦίλΩς; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση