Προς το περιεχόμενο

Για το Blackstar HT Metal!

panos1911

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επιδη και εγω ειμαι στο ψαξιμο πεταλιου για αυτη τη δουλεια και το ψαχνω καιρο το θεμα, φιλε Πανο και εγω στην αθηνα το blackstar δεν μπορω να το ακουσω εδω και 3 μηνες και μαλλον απο οτι ειπε ο τριμης εδω (αντιπροσωπος) κτλ θα κανει αλλο τοσο να ερθει.

Βεβαια ολο αυτο το καιρο ειχα παει τον ενισχυτη μου για φτιαξιμο σε εναν απιθανο μαστορα ο οποιος εχει φτιαξει αυτο το πεταλι

G SPOT

Δικαναλο και πραγματικο λαμπα!

Το blackstar δεν ειναι καθαρο λαμπα...οπως και κανενα αλλο απο αυτα που προταθηκαν εκτος του telegun τα οποια δε ξερω.

Αυτο το ειδα μεσα με τα ιδια μου τα ματια και στο εγγυομαι.

Και δεν ειναι για μεταλ... ειναι ΜΕΤΣΟΛ!!!

:)

τωρα για να το ακουσεις με τα αυτια σου μαλλον δε γινετε...

παντως απο ευελιξια δεν υπαρχει απλα... οπως και εκει που φτανει σε gain και σε διαυγεια... γενικα το πεταλι ειναι αντε γεια!!!

τρομερο πεταλι το εχω παιξει σε ενα studio στον κορυδαλλο αλλα πολλη υψηλη τιμη.οντως δεν ειανι 100% λαμπα το blackstar αλλα το χρωμα που εχει δεν υπαρχει.εξαλλου μεγαθηρια εχουν παιξει με μη λαμπατα πεταλια και εχουν βγαλει ηχους που βαζουν μυαλα στο μπλεντερ
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 50
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Οντως η τιμη του για παρα πολους ειναι απαγορευτικη, εμενα μου ειχε πει για 350€, αλλα ξερεις κατι ρε συ adamo, αν δεν εισαι απο αυτους που ολο αγοραζουν και αλλαζουν τον εξοπλισμο τους καθε μηνα, τοτε ισως και να αξιζει απο τη σκοπια πως, ειναι απιστευτα ευελικτο με διαφορα voicings, που το isf το κανουν να δειχνει μονοδιαστατο μπροστα τους, και πως θα εχεις εναν ηχο οπου ο οποιος θα διαφερει απο τα υπολοιπα πεταλια της αγορας, γιατι οντως διαφερει.

Ενταξει και εγω που τα λεω αυτα, δεν διαθετω αυτο το ποσο για πεταλι, αλλα μονο στη τιμη κολλαω, αλλιως...  [glow=red,2,300]TZ TZ TZ TZ TZ TZ TZ[/glow]

8) 8) 8)

συμφωνουμε αλλα αν σκαμε 350 ευρω για πεταλι και εχουμε ενα  ενισχυτη των 500 τοτε εχουμε δωσει για το drive μας 850 ευρω.Με 850 παιρνεις μεταχειρισμενο τον jvm που εχει ΤΗΝ ευελιξια.

Με το gt2 είχα παίξει αρκετά στο παρελθόν και είναι αρκετά ευέλικτο με μπόλικο γκάζι. Το british voicing είναι πολύ ενδιαφέρον και πράγματι δίνει μια ωραία UK χροιά που δεν έχω πετύχει ούτε σε marshall pedal έως τώρα.

Το US/california απλά θερίζει!

Analog modelling μηχάνημα, χωρίς λυχνίες βέβαια αλλά έχει καλό tone γενικά. Θέλει πειραματισμό με τις παραμέτρους του αλλά αξίζει. Δε μου είχε βγάλει ποτέ πρόβλημα.

http://www.tech21nyc.com/products/sansamp/gt2.html

Δείτε και το αντίγραφο από την Palmer.

http://www.thomann.de/gr/palmer_pepamp.htm

Υπάρχει αντίγραφο κι απ τη behringer αλλά είναι η επιτομή του smd και πλαστικού case...

Για λαμπάτο pedal, το G-spot βέβαια παραμένει απ τα καλύτερα που έχουν προταθεί.

Δείτε και τo παρακάτω πραγματικά heavy pedal:

http://www.thomann.de/gr/emma_py_1_pisdiyauwot.htm

Δείτε και τo παρακάτω πραγματικά heavy pedal:

http://www.thomann.de/gr/emma_py_1_pisdiyauwot.htm

Το πρότεινα μαζί με άλλα υπερτούμπανα αλλά θέλει λάμπα επάνω ο φίλος...

Αυτό το "θέλω λάμπα γιατί η λάμπα είναι καλύτερη από το τρανζίστορ και ακούω τη λάμπα στο πετάλι" θα πρότεινα να το ξανασκεφτείς.. Θες καλό ήχο κι όχι λάμπα..

Δηλαδή σε blind test θα καταλάβεις σε ένα hi-gain πετάλι αν έχει λάμπα ή όχι?

Αυτό το "θέλω λάμπα γιατί η λάμπα είναι καλύτερη από το τρανζίστορ και ακούω τη λάμπα στο πετάλι" θα πρότεινα να το ξανασκεφτείς.. Θες καλό ήχο κι όχι λάμπα..

Δηλαδή σε blind test θα καταλάβεις σε ένα hi-gain πετάλι αν έχει λάμπα ή όχι?

ο ήχος της λάμπας δεν είναι τόσο βαβουριαρικος(χωρίς πολλά βουητά κλπ) γι αυτό το έχω επιλέξει !

ο ήχος της λάμπας δεν είναι τόσο βαβουριαρικος(χωρίς πολλά βουητά κλπ) γι αυτό το έχω επιλέξει !

Δε μπορείς να κατανοήσεις πως αυτό είναι καθαρά θέμα σχεδίασης και όχι λάμπας...υπάρχουν λαμπάτοι τρελά βαβουριάρικοι με τρελά βουητά και hum!

Δεν υπάρχει βέβαια νόημα για περαιτέρω συζήτηση, εφόσον έχεις επιλέξει το Blackstar και σου αρέσει τσίμπα το, κι ας μην είναι ακριβώς λαμπάτο, όπως σου είπαν και 2-3 πιο πάνω!

"Ο ήχος της λάμπας" δεν ορίζεται. Ειδικά όταν μιλάμε για πετάλια. "Ο ήχος του κυκλώματος" που ίσως περιλαμβάνει και λάμπα κάνει όλη τη διαφορά. Διαφορετικά, όλοι οι κεφαλές-ενισχυτές με το ίδιο πλήθος και τύπο λυχνιών θα ακούγονταν το ίδιο μέσα απ την ίδια πάντα καμπίνα. Αυτό όμως δεν ισχύει...

Γιατί? Επειδή η κυκλωματική υλοποίηση κάθε μηχανήματος είναι αυτή που παίζει το μέγιστο ρόλο και όχι τι chip ή λυχνίες φοράει.

Άρα κατ' εμέ, διάλεξε το πετάλι που θα σου αρέσει σαν ήχος περισσότερο και μην κοιτάς αν έχει λάμπες, πόσες έχεις, πόσο κάνει, τι μάρκα είναι, αν το έχουν 10 παίκτες (π.χ. g spot) ή 1.000.000(π.χ. boss mt-2) και άλλα τέτοια. Ό,τι σου αρέσει θα πάρεις για να το κρατήσεις κιόλας!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου