Abraxas Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2006 Earendil' date=' μιας και είναι τόσο πιασάρικο, τι θα έλεγες να δίναμε στον Pastelious το μπάσσο για το επόμενο live??[/quote'] Αποκλείεται! Με αυτό το μπάσο, για να ταιριάζω με τον Pastelius θα πρέπει να σκάσω έτσι: http://www.gibsoncustom.com/inspiredby/JimiHendrixV.html Που κοστολογείται βέβαια αρκετά κοντά στο μπασάκι σου: http://www.musicstore.de/en/global/0_0_G_0_GIT0008464-000/0/0/0/detail/musicstore.html Ξέχνα το λοιπόν... Χαχαχα!! Για κάτσε, κάπου είμαι σίγουρος ότι είδα ένα κιτ για Flying V... θα επανέλθω!! ΜΠΡΑΒΟ' date=' ΜΠΡΑΒΟ! Το όλο 60's θέμα μου φαίνεται "κάπως", αλλά πρέπει να παραδεχτώ πως ολοκληρωμένο είναι πολύ ωραίο! Έχει καθόλου "παιχτικά" προβλήματα;[/quote'] Ευχαριστώ! Το μπάσσο είναι ελαφρύ και καλοζυγισμένο. Δεν παρατήρησα τίποτα αλλοπρόσαλλα τάστα και το buzzing είναι σε αποδεκτά έως πολύ χαμηλά επίπεδα. Θα περιμένω την αλλαγή του nut και των χορδών για να το σετάρω στην εντέλεια, και πιθανώς να τρίψω τάστα, προς το παρόν μου αρκεί ότι παίζει εύκολα και καθαρά. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
G_V_K Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2006 well done !!! Καλή φάση ! Ψιχεδέλια το μπασάκι πλέον !!! :P Αν έκοβες και το headstock χωρις τόσες γωνίες... αλλά δεν πειράζει ! ΜΠΡΑΒΟ! http://www.myspace.com/sectorillusion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2006 Το neck pocket του μπάσου είναι tight; (Μουχαχαχαχαχα....) Ενδιαφέρομαι και εγώ πάντως, αν και εγώ σκέφτομαι να το δώσω για πυρογραφία... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2006 Bασιλη τα συγχαρητηρια μου και online....to ειχα πει εγω οτι ειχες κανει παρα πολυ καλη δουλεια....Η καλλιτεχνικη παρεμβαση στο μπασσο με βρισκει απολυτως συμφωνο μιας και τα χρωματα αυτα ειναι τα αγαπημενα μου...... :D :D :D :D Συγχαρητηρια για τις αρχες που περνας στους νεους/εες... 8O 8O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2006 Το neck pocket του μπάσου είναι tight; (Μουχαχαχαχαχα....) Ναι, μια χαρά είναι το neck pocket, προφανώς τα 'κουρδίζουνε' στο εργοστάσιο για να ταιριάζουν σώμα/μπράτσο (δεν το λέω αστεία, οι τρύπες ήταν έτοιμες στο μπράτσο, που σημαίνει ότι η δουλειά του 'ταιριάσματος' είχε γίνει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2006 Συγχαρητηρια για τις αρχες που περνας στους νεους/εες... 8O 8O Αρχίζεις και με τρομάζεις... 8O 8O 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2006 Συγχαρητήρια !!! Και διπλά συγχαρητήρια στην κόρη σου για το εξαιρετικό βάψιμο !!! Θα με κηνυγούσες για αποπλάνιση ανηλίκου αν της έκανα επαγγελματική πρόταση να κάνει σχέδια στα JAMpedals ??? :lol: www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2006 Θα με κηνυγούσες για αποπλάνιση ανηλίκου αν της έκανα επαγγελματική πρόταση να κάνει σχέδια στα JAMpedals ??? :lol: Χαχαχαχα' date=' η πλάκα είναι ότι [b']ήδη[/b] έχει κάνει σχέδια σε πεταλάκια και το πιθανότερο είναι να την ενδιέφερε πάρα πολύ η πρότασή σου! :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2006 It's a deal then ! :wink: www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2006 Ενα μπράβο και απο εμένα. Τελικά η κατασκευή των μουσικών μας οργάνων είναι εξίσου διασκεδαστική όπως και η χρήση τους, έτσι; 8) To μοναδικό πρόβλημα που είχα στη δική μου παρόμοια προσπάθεια ήταν ενα "σπάσιμο" του βερνικιού σε κάποια σημεία αλλά όχι κάτι υπερβολικό. cheers Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση