Vac Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2013 Δεν ξερω τι λετε εσεις, εγω παντως φτιαχτηκα..... 8) How low can u go? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
juan_de_viann Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2013 Δεν ξερω τι λετε εσεις, εγω παντως φτιαχτηκα..... 8) Αυτο ήταν, με εκαψες! Ακουγεται καλυτερο απο οτι περιμενα!!! Εκεινο το sunburst jazz με maple ταστιερα και white blocks το ονειρευομουν χρονια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vac Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2013 Αυτο ήταν, με εκαψες! Ακουγεται καλυτερο απο οτι περιμενα!!! Εκεινο το sunburst jazz με maple ταστιερα και white blocks το ονειρευομουν χρονια!!! Καλέ μου άνθρωπε!!! Σε νιώθω Κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτό το μπασάκι από το 2007 που ασχολήθηκα με τα jazz bass. Ως τότε ήμουν λάτρης των precision αλλά τώρα υποφέρω..... :'( Έχω μόνο επιφυλάξεις για το μανίκι του, δεν έχω παίξει ποτέ U shape κτλ.. Έχεις κάτι παραπάνω επι του θέματος, πώς είναι στο χέρι? Νομίζω δεν υπάρχει περίπτωση να τα βρούμε για δοκιμή στην Ελλαδίτσα. Πάλι στα τυφλά θα ψωνίσω...... ;D :P How low can u go? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
juan_de_viann Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2013 Δεν έχω ιδέα, πως θα είναι. Από ότι άκουσα όμως σε ήχο, θα αξίζει να το συνηθίσεις! Πάντως αν και το precision 58 παίζει έτσι: ( ) άστα... Τελειότητα. Και είναι κακοί καιροί για τέτοια γαμ@#$!... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vac Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2013 Κοιτα η διαφορα στην τιμη ειναι χαοτικη οποτε μην εχεις τοσο μεγαλες προσδοκιες How low can u go? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BassNG Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2013 Τα maple fingerboard με white-pearl blocks jazz bass πολύς κόσμος τα περιμένει! Give bass a brain! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vac Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2013 Πισω και σας εφαγα!!!!! How low can u go? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vac Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 Τα maple fingerboard με white-pearl blocks jazz bass πολύς κόσμος τα περιμένει! Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά το συγκεκριμένο ενώ υπάρχει στο video που παράθεσα, δεν υπάρχει στο επίσημο site ή σε μαγαζιά του εξωτερικού.... ??? ??? How low can u go? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση