Moderator LK Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 Moderator Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 Part one: Part two: Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
soinex Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 Αυτά τα άτιμα τα rig rundowns πάντα μου φτιάχνουν την διάθεση :P Thanks LK :) Υ.Γ: Στο ειρήνης και φιλίας παίζουν; ;D
Moderator LK Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 OP Moderator Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 Αυτά τα άτιμα τα rig rundowns πάντα μου φτιάχνουν την διάθεση :P Thanks LK :) Υ.Γ: Στο ειρήνης και φιλίας παίζουν; ;D Εμένα ο Keith Urban μου φτιάχνει τη διάθεση!. ;D ;D Στην Πυλαία , PAOK SPORTS ARENA ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
soinex Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 Εμένα ο Keith Urban μου φτιάχνει τη διάθεση!. ;D ;D Στην Πυλαία , PAOK SPORTS ARENA ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Kαι έχει και καλό αυτί ο άτιμος.Πως την κουρδάει την χορδή στην αρχή του part 2 ; :P
Moderator LK Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 OP Moderator Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 ;D ;D Kαι έχει και καλό αυτί ο άτιμος.Πως την κουρδάει την χορδή στην αρχή του part 2 ; :P ;D ;D ;D ;D Το πρόβλημά του είναι με τις γυναίκες. Του αρέσουν τα "μπάζα" ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
soinex Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 ;D ;D ;D ;D Το πρόβλημά του είναι με τις γυναίκες. Του αρέσουν τα "μπάζα" ;D ;D Kαλά το ότι μου έφαγε την Nicole ακόμα να το χωνέψω ;D
Moderator LK Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 OP Moderator Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 Kαλά το ότι μου έφαγε την Nicole ακόμα να το χωνέψω ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση