Sottos Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 Ναι το έχω το κινητό του. Άρα κάπου θα τον έχουν καταχωρημένο κι αυτόν. Για ψάξε τον απ το κινητό που σου έδωσε μήπως εντοπίσεις τα στοιχεία του. Η συναλλαγή πως έγινε, χέρι-χέρι? Ψάξε κάθε τρόπο και κάποια άκρη θα βρεις. Πάντως, αν το επιτρέψουν, δώσε και εδώ στοιχεία. Είναι κακό για όλους να έχει ήδη φτιάξει νέο προφίλ ο τυπάς και να πουλά σαν "κύριος" τις μάπες του σε ανυποψίαστους συμφορουμίτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 Άρα κάπου θα τον έχουν καταχωρημένο κι αυτόν. Για ψάξε τον απ το κινητό που σου έδωσε μήπως εντοπίσεις τα στοιχεία του. Η συναλλαγή πως έγινε, χέρι-χέρι? Ψάξε κάθε τρόπο και κάποια άκρη θα βρεις. Πάντως, αν το επιτρέψουν, δώσε και εδώ στοιχεία. Είναι κακό για όλους να έχει ήδη φτιάξει νέο προφίλ ο τυπάς και να πουλά σαν "κύριος" τις μάπες του σε ανυποψίαστους συμφορουμίτες. Επειδή είμαι μαθητής 3ης Λυκείου και έχω αρκετά υψηλούς στόχους για φέτος,δεν έχω σκοπό να χάσω χρόνο κυνηγώντας αυτόν τον τύπο.Η συναλλαγή έγινε χέρι-χέρι.Ελπίζω να επιτρέψουν την δημοσίευση στοιχείων γιατί μπορεί να τον ξέρει κάποιος από το forum και να μας δώσει ένα παραπάνω στοιχείο.Το μόνο που θέλω στην παρούσα φάση είναι να μην συνεχίσει να πουλάει,γιατί θα κοροϊδέψει πολύ κόσμο ακόμα. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scofield Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2014 επειδη δεν βρηκα αλλο παρεμφερες θεμα,το βαζω εδω για να εχετε το νου σας. 2/2 απο διαφορετικους πωλητες (καθε φορα), ειχα αγορασει απο τον εναν, σετ emg 85/81 κ απο τον αλλο εναν emg 81. κ στις δυο περιπτωσεις τα ποτενσιομετρα καμμενα κ αχρηστα...δεν ξερω εαν ειναι γκαντεμια ή κατι αλλο... αναγκάστηκα εκ νεου να αγορασω καινουργια για να κανω τη δουλεια μου.... την επομενη φορα θα καταφυγω (εαν χρειαστω κ αλλον emg) σε καινουργιο. Καλο μεσημερι. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση