Προς το περιεχόμενο

Απατεώνας από αγγελίες noiz.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

Τις προάλλες αγόρασα από έναν χρήστη των αγγελιών έναν scalloped λαιμό, ''και καλά'' σε άριστη κατάσταση.Όταν βρεθήκαμε μου είπε ότι σε περίπτωση που έχει πρόβλημα,θα τον πάρει πίσω και θα μου δώσω όλο το ποσό.Τελικά ο λαιμός είχε σκεβρώσει full,τα τάστα ήταν όλα στον αέρα και δυστυχώς επειδή δεν είμαι ειδικός δε μπόρεσα να το δω με το μάτι.Όταν τον πήρα τηλέφωνο να του πω ό,τι σας περιέγραψα,μου είπε ότι έχει ξοδέψει όλο το ποσό και με κατηγόρησε κιόλας ότι έκανα εγώ αυτή τη ζημιά στο neck για να πάρω πίσω τα χρήματα.Εννοείται αμέσως έσβησε το account του,αλλά αν το επιτρέπουν οι διαχειριστές μπορώ να σας δώσω το μικρό του όνομα και το τηλέφωνό του για να ξέρετε αν εμφανιστεί ξανά.Δε μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω καθώς δεν ξέρω το επώνυμό του και η συμφωνία που είχαμε κάνει ήταν προφορική.

More is more. Yngwie Malmsteen

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 32
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Moderator

Αν τα πράγματα είναι όπως τα περιγράφεις- συγνώμη αν έμμεσα σε αμφισβητώ, αλλά πρέπει να στηριχτώ μόνο στα λεγόμενα σου- τότε η άποψη μου είναι «κρέμασμα στα μανταλάκια», (που λέμε και στην δουλειά).

Περιέγραψες τον κλασικό «απατεωνίσκο- λαμόγιο- πονηρό», που μου είναι ιδιαίτερα αντιπαθής.

all this has happened before and will happen again

• Moderator

Αν τα πράγματα είναι όπως τα περιγράφεις- συγνώμη αν έμμεσα σε αμφισβητώ, αλλά πρέπει να στηριχτώ μόνο στα λεγόμενα σου- τότε η άποψη μου είναι «κρέμασμα στα μανταλάκια», (που λέμε και στην δουλειά).

Περιέγραψες τον κλασικό «απατεωνίσκο- λαμόγιο- πονηρό», που μου είναι ιδιαίτερα αντιπαθής.

Δεν είναι παράλογη η αμφισβήτησή σου,έμμεση ή άμεση,αλλά σκέψου κάτι.Εγώ βγαίνω εδώ και καταγγέλλω το περιστατικό και εκείνος μέσα σε μια μέρα από το συμβάν εξαφανίστηκε από το forum.Κάτι λέει αυτό και μόνο.

• Moderator

θα ήθελα απλά να υπενθυμίσω ότι δεν είμαστε «δικαστήριο», αλλά πάντα σε τέτοιες ιστορίες εντός του forum, καλό θα ήταν να υπάρχει και ο αντίλογος για να έχουμε μια ισορροπημένη «εικόνα» του συμβάντος. 

Τώρα αν ο αντίλογος είναι μόνο σιωπή, τότε μοιραία θα καταλήξουμε σε συμπεράσματα.

Ιδιαίτερα δε από την στιγμή που όντως υπήρξε εξαπάτηση, καλό θα ήταν να αποτρέψουμε επανάληψη της (τουλάχιστον εντός του Noiz) και να προφυλάξουμε τα μέλη. 

Η αγορά των μτχ., σε κάθε εμπορευόμενο είδος, προσφέρει σπουδαίες ευκαιρίες, εάν και εφόσον μπορεί ο αγοραστής να αξιολογήσει το προϊόν πριν την αγορά. Δυστυχώς την έπαθες...

• Moderator

Δεν είπα ότι είστε δικαστές,ούτε ζήτησα να βρω το δίκιο μου,καθώς δυστυχώς ήμουν πάρα πολύ αφελής και φταίω και εγώ από τη μεριά μου.Δημιούργησα το thread με σκοπό την ενημέρωση και την προφύλαξη.

• Moderator

Η αγορά των μτχ., σε κάθε εμπορευόμενο είδος, προσφέρει σπουδαίες ευκαιρίες, εάν και εφόσον μπορεί ο αγοραστής να αξιολογήσει το προϊόν πριν την αγορά. Δυστυχώς την έπαθες...

Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο. Απλά εδώ νομίζω ότι υπάρχει ένα «κακόβουλο» στοιχείο- με την διαγραφή του λογαριασμού- το οποίο αφήνει παρακαταθήκη για μελλοντικά «δαγκώματα».   

Οχι ακριβως. Εχω πουλήσει πολλά συνθς, και συχνα σε ανθρωπους που δεν ηξεραν πολλά πραγματα. Καθε φορα τους εξηγουσα το παραμικρο που θα ειχε τυχει να συναντήσω, ακομα και ενα χρονο πριν (πχ ενα πληκτρο μια φορα το πατησα και δεν επαιξε)

Οποτε κανεις τους δε χρειάστηκε να εχει πολλές γνώσεις και εμπειριες απο παρομοια οργανα. Τους τα εξηγουσα ολα εγω.

Οπως και να'χει σε συναλλαγες μεταξυ ανθρωπων, καλό θα ήταν να μη γινει κανονας το "ας προσεχες", αλλα δακτυλοδεικτουμενες απατεωνιες.

• Guru

@ neeq

Δεν είσαι ο κανόνας ούτε λειτουργούν όλοι όπως εσύ. Έχω ακούσει κι έχω δει απίστευτα πράγματα.

@ neeq

Δεν είσαι ο κανόνας ούτε λειτουργούν όλοι όπως εσύ. Έχω ακούσει κι έχω δει απίστευτα πράγματα.

Αυτό ακριβώς. Αυτό που έγραψα παραπάνω είναι γενικό.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου