BassNG Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Βρήκα το παρακάτω link και ψάχνομαι για flats με black nylon επικάλυψη για το precision μου, Motown/oldies/double-bass like ήχος! Τι λέτε black nylon από La Bella, D'Addario ή Rotosound ... ή κάποια άλλη flat? Give bass a brain! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nexarulhu Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα :) Εχω δοκιμασει flat αλλα οχι nylon tapewound, συγκεκριμενα τις fender flat, daddario chromes, και τις rotosound του steve harris.Αλλα περισσοτερο μου αρεσαν κατι labella σε ενα precision φιλου αλλα παραηταν σκληρες για τα γουστα μου αν θυμαμαι καλα ηταν 110 55 (αν και μαλλον βγαινουν και σε αλλο παχος)...οποτε ψηφιζω labella Απλα αν παρεις nylon σεκαρε το παχος καθως μπορει να μην χωρανε στο nut σου και να θελει filing (απο οσο ξερω οι nylon ειναι αρκετα χοντρες ετσι ωστε να δημιουργουν το σωστο tension και να κρατανε κουρδισμα) Anyway καλες αγορες ;D EXPECT THE UNEXPECTED... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BassNG Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Thanks, όντως είναι πιο χοντρές και σίγουρα θα θέλει filling το nut. Ελπίζω η αίσθηση στο χέρι και το ηχητικό αποτέλεσμα να είναι ... vintage! Give bass a brain! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 Λίγα λόγια για flatwounds:http://www.noiz.gr/index.php?topic=192300.0 Για nylon δεν εχω προσωπική άποψη ,προσομοιώνουν upright ήχους και για αυτό χρησιμοποιούνται και σε ηλεκτροακουστικά . Για pure ,Motown/stax tones , labella stainless flats χωρίς επικάλυψη ;) rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BassNG Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 @ lgbesios δεν είχα δει το post σου για flats ... έδωσες ωραίες πληροφορίες. Με "σπρώχνεις" προς La Bella Deep Talking αλλά εάν τελικά πάρω κάποιες black nylon θα επιστρέψω με εντυπώσεις. Give bass a brain! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση