elrich Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Η πρώτη μας δουλειά είναι γεγονός και είπα να τη μοιραστώ και μαζί σας. Ξεκίνησε σαν demo για να καταλήξει τελικά σε Mini Lp... Η ηχογράφηση έγινε πέρισυ στα studio Baseline με ηχολήπτες τον Σπύρο Ασπιώτη και τον Satrigianni (των Ανώριμων), ο Σπύρος έκανε την παραγωγή και έπαιξε και τα backing synths, το mastering έγινε από την digital press. Enjoy λοιπόν και περιμένω και το σχετικό θάψιμο ;D 1. Midnight Revolution 2. Harley's Comet 3. Lugano (Take me home) 4. Kinky Love 5. Hustler (The striking hand & the empty sleeve) ...και το εξωφυλλάκι! α, έχουμε και ένα home made κλιπάκι κοψε-ράψε από youtube: http://laikikithara.forumgreek.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 εγώ την έχω ακούσει από πέρσυ και θα σου ξαναπώ πως είναι καταπληκτική.... πολύ ωραίο ύφος και κομμάτια.... αλλά αυτό που κλέβει την παράσταση είναι το artwork σου!! ;D (τρομερή γραμματοσειρά btw!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 αλλά αυτό που κλέβει την παράσταση είναι το artwork σου!! ;D Όντως πολύ ωραίο και οι κάνουλες με το μπυρόνι κολλάνε πολύ με την νεκροκεφαλή Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Πολύ καλή και προσεγμένη δουλειά φίλε elrich! Μου άρεσε το ύφος σας. Το artwork όμως νομίζω κλέβει την παράσταση! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Η μουσική του κομματιού μου άρεσε πολύ...μα πάρα πολύ. Ένα θέμα είχα με τα φωνητικά.Αξιοπρεπή αλλά μου έδιναν την εντύπωση οτι δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν το δυναμισμό της μουσικής.Η χροιά ίσως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση