sgian Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Καλημέρα, έχω μία classic player 60s και θέλω να βάλω ένα jb jr που έχω στην άκρη, καθώς και ένα tbx control. Απο μία ματιά που έριξα στο διαδίκτυο, προτιμάται ένα super switch ώστε στην θέση 2 να τον κάνει split. Το tbx θα μπορούσε να συνδεθεί ώστε να δουλεύει σαν γενικό tone control και το δεύτερο tone control να το κάνω ποτενσιόμετρο για τον neck μαγνήτη? Ξέρει κανείς σχεδιάγραμμα καλωδίωσης που να περιλαμβάνει HSS συνδεσμολογία με super switch, tbx tone control και την μόντα για τον neck μαγνήτη? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Αν θέλεις να σπλιντάρεις τον jb γιατί δεν παίρνεις ένα push pull pot να κάνεις την δουλειά σου,έτσι πιστεύω πως έχεις μεγαλύτερη ευελιξία ήχου γιατί δεν σε υποχρεώνει στην να είσαι σπλινταρισμένος στην θέση δύο ετκός αν το έχεις επιλέξει εσύ από το push pull. Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 δεν νομίζω να βρείς έτοιμη συδεσμολογία για master tone απλώς συνδέεις το tbx στο volume (το κάτω μεσαίο πόδι του tbx στο ακριανό πόδι του volume όπου πάει η έξοδος του 5θέσιου), δες οποιαδήποτε συνδεσμολογία master tone. (Σου προτείνω να δοκιμάσεις και το 50's wiring, μεσαίο ποδι του volume -> ΤΒΧ) Για blender pot κοίτα τα μπλε εδώ http://www.neighborhost.com/temp/blender+.jpg[/img] "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sgian Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Δεν θέλω push pull μιας και δεν με ενδιαφέρει ο ήχος του jb σαν μονοπήνιου στην θέση bridge. Είδα και ένα mod για το tbx (http://www.tdpri.com/forum/tele-technical/288137-tbx-control-docs-mod.html) Ευχαριστώ για την βοήθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Παντως και με τον απλο πενταθεσιο μπορεις να τον σπλιταρεις στη θεση 2 τον διπλο,δεν χρειαζεσαι απαραιτητα superswitch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sgian Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Τώρα το είδα... πάει το σκασα το 15ευρω...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση