audiokostas Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 Εαν μου το εξηγησεις εσυ ή καποιος αλλος πιστευεις οτι ειναι οκ να το κανω εγω ή χρειαζεται εναν λιγο πιο ψαγμενο για να μην χαλασω τιποτα? Καλύτερα κάποιος που μπορεί να χειριστεί στοιχειωδώς ένα κολλητήρι. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackForest Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 Θα χρειαστει δηλαδη και κολλητηρι? Σε περιπτωση που δεν βρω κανεναν να μου το κανει, μπορω, και αν ναι πως, να βρω καποιον καλο σαμαρειτη απο το νοιζ να με βοηθησει? My spirit sighs in peace - Opeth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas-slash Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Αν τα καλόδια εχουν αέρα μέσα στα ηχεία, δοκίμασε να τα κόψεις (στην χειρώτερη των περιπτώσεων) να πάρεις τα 2 καλόδια να τα συνδέσεις πάνω στα πιέζο όπως πολύ σωστά είπε και ο audiokostas. Τα καλόδια αν έχουν αέρα μετά τυλίγεις γύρο γύρο τον χαλκό μέσα, βάζεις και λεπτη μονοτική και είσαι οκ, αν και αμα παίξει ίσως θα χρειαστεί να αλλάξεις τα τουίτερ μιας και η επισκευή τους θα σου στοιχίσει περίπου 20€/κομμάτι και δεν θα είναι το ίδιο με παλιά... Ισως στο ebay βρεις αυθεντικά τουίτερ του δικού σου ηχοσυστήματος σε πολύ καλη τιμή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackForest Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Τελικα βρηκαμε κατι αλλα ηχεια καλυτερα και πιο δυνατα στην αποθηκη και θα δουμε αργοτερα τι θα κανουμε με τουτα! Επειδη κανεις απο τους 2 μας (εμενα και τον φιλο μου) δεν εχουμε γνωσεις ηλεκτρολογικες δεν θελουμε να κανουμε καμια μαλακια και χαλασουμε περισσοτερο το χαλασμενο :P My spirit sighs in peace - Opeth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση