samy paraga Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Με το είδος μουσικής που παίζεις ,εγώ είμαι τσακωμένος ;D, αλλά δεν μπορώ να μην σε θαυμάσω και να σε συγχαρώ για την εκτελεστική σου δεινότητα και άνεση . Επίσης και το τραγούδι συνολικά στα αυτιά μου ,ακούστηκε πολύ καλό για το είδος . Μπράβο σου :) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Γιαννη για μια ακομα φορα καταπληκτικος...τι να πω ρε φιλε...μακαρι ολα να σου πανε καλα και να μας προσφερεις τετοια πραγματα συχνα...να΄σαι καλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Γιαννη τα σεβη μου Οτι και να πω ειναι λιγο.Καλη επιτυχια σε οτι κανεις.Το αξιζεις οσο τιποτε αλλο think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Εξαιρετικος,αλανθαστος,με ανεση που δειχνει πολυ μελετημενο μοντερνο κιθαριστα! Απο τους λιγους! ΕΥΓΕ! Τα συγχαρητηρια μου πηγαινουν περισσοτερο στο οτι εκανες κατι δικο σου βεβαια! ;) Καλη επιτυχια σε ο,τι στοχο εχεις με τη μουσικη ευχομαι! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Με το είδος μουσικής που παίζεις ,εγώ είμαι τσακωμένος ;D, αλλά δεν μπορώ να μην σε θαυμάσω και να σε συγχαρώ για την εκτελεστική σου δεινότητα και άνεση . Επίσης και το τραγούδι συνολικά στα αυτιά μου ,ακούστηκε πολύ καλό για το είδος . Μπράβο σου :) +2112 και να προσθεσω οτι ειναι απο τα λιγα κιθαριστικα κομματια που με κρατησαν μεχρι το τελος χωρις να το κλεισω :) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
just_me Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Το μονο που θα σχολιαζα για πιο "εμπορική" χρηση, θα ηθελα η κιθαρα να ειναι λιγο πιο χαμηλα, δεν λεω οτι πικαρει , απλά στο γενικο ακουσμα του backing ξεχωριζει εχοντας μια οξυτητα συμφωνω αλλα ρε φιλε μαμας τι να σου πω? ολοκαθαρο παιξιμο, εξαιρετικος ηχος, γκομενατη κιθαρα, αλλα αυτο που ξεχωριζει ειναι το συναισθημα που εβαλες μεσα στο κομματι! το παθος σου φαινεται απο την αρχη μεχρι το τελος! μπορω να εχω το μπακινγκ τρακ? http://reckoninghour.com/ rEaL mUsIc rEaL nEwS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Λοιπόν, το πράγμα παρατράβηξε. Παρακαλώ την διοίκηση να επιληφθεί του θέματος και να απαγορευτεί διαπαντός στον εν λόγω κύριο να ανεβάζει βίντεο. Γιατί δεν μπορείς εσύ να 'ρχεσαι με άνεση και θράσος και να μας λες "έλα μωρέ, ένα βίντεο ανέβασα" και μετά εμείς να θέλουμε να κάνουμε την κιθάρα μας καυσόξυλο. Εε, όχι κύριε. ;D ;D Γιάννη, είσαι ημίθεος, τι να λέμε τώρα :). Εξαιρετικές μελωδίες. Δύο σχόλια. Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες ότι το backing track δεν έπρεπε να παραμεληθεί τόσο. Για την ακρίβεια δεν θα έπρεπε καν να μας φαίνεται ως backing track αφού έχει μέσα πολύ καλές ιδέες. Επίσης το μέρος με το σαξόφωνο ήταν έτσι κι έτσι, αλλά γούστα είναι αυτά. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Samplist Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Απίστευτο παίξιμο, σου εύχομαι ότι καλύτερο γιατί φαίνεται ότι έχεις δουλέψει πολύ γι' αυτό. Λίιιιιιγο η κιθάρα χαμήλωμα, μόνο αυτό.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Εξαιρετικός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Αρτιότατος. Άψογη τεχνική κιθαριστική. Το κομμάτι, δεν με κέρδισε. Δεν είχε αυτό το κάτι στην μελωδία. Το άκουσα και μου έβγαλε περισσότερο σολιστική διάθεση του καλλιτέχνη. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση