John Papaducci Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Γειά σας κύριοι!Καλή χρονιά να έχουμε!!Ανέβασα ένα καινούριο Video στο Youtube... Eίναι το πρώτο μου original κομμάτι!!Μετά απο μερικούς μήνες δουλειάς... Εύχομαι να σας αρέσει!! Subscribe...please.. 8) Ιδού το link: www.yiannispapadopoulos.gr www.facebook.com/YiannisPapadopoulos.Guitar www.youtube.com/user/YiannisPapadopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Φίλε Γιάννη δεν έχω λόγια είναι σούπερ! καθαρό παίξιμο και πολύ ωραίος ήχος και καθαρός επισης Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Δεν έχω λόγια να σου εκφράσω τον θαυμασμό μου. Τεχνική, άνεση, μελωδικότητα, πραγματική γνώση της κιθάρας, όσο και της μουσικής γενικότερα. Σου εύχομαι καλή επιτυχία στις μελλοντικές σου κινήσεις και θα σου πώ (και δεν το έχω πει σε άλλον κανένα) ότι πραγματικά είναι μικρή η χώρα για να χωρέσει το ταλέντο σου. όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
karozas76 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Aψογος ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Συγχαρητήρια φίλε Γιάννη! Το κομμάτι για μένα ήταν εξαιρετικό! Είχε πολύ ωραία κλιμάκωση, με ήρεμα αλλά και πολύ δυνατά μέρη. Πολύ ωραίες φράσεις και μελωδίες και πολύ ωραίο ήχο. Το μόνο ίσως που δεν ξέρω αν κολλούσε, ήταν το σημείο με το σαξόφωνο. Δεν ήταν άσχημο σε καμία περίπτωση, απλά δεν μου ταίριαξε εμένα. :) Και πάλι συγχαρητήρια! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Eξαιρετικό, καλοδουλεμένο, τα θέματα φυσικά φοβερά. Εξαιρετικη δουλεια! Το μονο που θα σχολιαζα για πιο "εμπορική" χρηση, θα ηθελα η κιθαρα να ειναι λιγο πιο χαμηλα, δεν λεω οτι πικαρει , απλά στο γενικο ακουσμα του backing ξεχωριζει εχοντας μια οξυτητα, μπορεις αν θελεις να το δεις αυτο, επισης καποιες αναπνοες στην κιθαρα σε καποια σημεια γιατι σολαρισμα μονοκομματα λιγο κουραζει το μεσο ακροατή, μην κοιτάς εμας , τον μουσικο δεν τον ενοχλει γιατι επικεντρωνεται εκ φυσεως στο τεχνικο θεμα, οποτε εμας μας αναγκαζεις να επαναλαβουμε το ακουσμα συνεχεια για να φχαριστηθουμε την αρτιοτητα της τεχνικης σου αλλα και την απόδοση των ιδεων σου, που πραγματικα ειναι εθιστικότατα στοιχεια. Νομιζω οτι η ενορχήστρωση είναι υποδειγματική, σημείο αναφοράς θα έλεγα, ολο το κομμάτι είναι στημένο υπέροχα, εντυπωσιακό. Πραγματικά πολύ ωραία δουλειά. Οταν ακούω κατι τετοιο εγώ πάντα λέω στον συνάδελφο... Ευχαριστώ!!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Νταξ ρισπεκτ τι να λεμε τώρα! Η μικρή παρατήρη αν μου επιτρέπεται, θα συμφωνήσω με τον cos_dr ότι ίσως χρειαζόταν μια ανάσα λίγο πιο νωρις αλλα και παλι τι να λεμε τωρα, υποδειγματικό! Το σαξόφωνο δεν ειναι vst να υποθέσω ε? ;D ΥΓ: προς μοντερέητορς: ίσως να έκανα καταλάθος ρεπορτ καποιον σ αυτό το τοπικ (καταραμένο τατσ-παντ) γιατι που βγήκε ενα παράθυρο που ελεγε οτι ι αι πι αντρεσσ μου δεν είναι ορατη στους αλλους χρήστες, είναι φολς αλαρμ, μη γίνει καμια παρεξήγηση :) Γατάκια... αχαχαχαχα ;D Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Μεγας παιχτης, και ανετα στους καλυτερους κιθαριστες πανελλαδικά. Εχεις τον απεριοριστο θαυμασμο και σεβασμο μου Γιαννη :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Μεγας παιχτης +10000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Φανταστικό παίξιμο. Υποβάθμισες όμως το backing track το οποίο είναι εξίσου φανταστικό και θα μπορούσε να υποστηρίξει καλύτερα το solo σου. Λίγο χαμηλότερα την κιθάρα λοιπόν! ;) http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση