elavd Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Ιδού ένα Custom Decal που έφτιαξα για τον φίλτατο Abraxas: Ακούω τις γνώμες σας ;) :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Την δική μου γνώμη στην είπα ήδη... hip hip, hooray!!! :D :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Ωραίο είναι... Δεν το φτάνει το "asynchronized tremoulo" βέβαια, αλλά είναι καλό... τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Γιάννη όταν με το καλό φτιάξεις κι εσύ μια partscaster (γιατί είναι μοιραίο με εμάς που έμπλεξες...:lol:) το decal που θα σου φτιάξω θα λέει: SGCASTER :lol: :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 ΚΟΡΥΦΗ elavd! :D Θέλω και γω decal... :oops: one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Θέλω και γω decal... :oops: Τι θες να γράφει?? Y.Γ. Εσύ τελικά strat ή tele πήρες? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Θέλω και γω decal... :oops: Τι θες να γράφει?? Y.Γ. Εσύ τελικά strat ή tele πήρες? Κοίτα...Αρχικά πήγαινα για στρατ...μετά το γύρισα σε τελε...μετά έφαγα ΚΟΛΛΗΜΑ με το τρέμολο (είπα μέχρι και ο Snowy White έβαλε τρέμολο για να παίξει Floyd, εγώ δεν θα χω; :D )...τελικά κατέληξα σε τέλε! 8) Μου πήρε μόλις 1 χρόνο-6 μήνες για να καταλήξω! :lol: Αλλά η δικιά μου θ' αργήσει, γιατί η goeldo ξεστόκαρε (αυτά που ήθελα τουλάχιστον) και θα είναι διαθέσιμα σε 2 βδομάδες περίπου... :( :( :( :cry: :cry: Συγγνώμη για το off topic! Κάτσε να την πάρω πρώτα και θα δούμε τι θα γράφει! Ειδικά αυτό το asynchronous talent το βρήκα εξαιρετικά πετυχημένο! :D one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Γιάννη όταν με το καλό φτιάξεις κι εσύ μια partscaster (γιατί είναι μοιραίο με εμάς που έμπλεξες...:lol:) το decal που θα σου φτιάξω θα λέει: SGCASTER :lol: :lol: Τίποτα δεν αποκλείεται άπαξ και μπεις στη στοά με τους μασόνους... Το εριστικό σε αυτή την περίπτωση θα ήταν ένα decal που να γράφει: "Life is short. Play an SG" :D :D :D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Ειδικά αυτό το asynchronous talent το βρήκα εξαιρετικά πετυχημένο! :D +1 :wink: Kι εγώ κάτι τέτοιο θα επέλεγα... ή lack of Talentcaster για Tele https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Ειδικά αυτό το asynchronous talent το βρήκα εξαιρετικά πετυχημένο! :D +1 :wink: Kι εγώ κάτι τέτοιο θα επέλεγα... ή lack of Talentcaster για Tele Tο Copyright είναι του Abraxas ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση