kbasilis Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 πολύ ωραίο ευχαριστούμε ;) Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
george956 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστουμε RayDTutto.. Ομολογώ ότι πήγαν να με πάρουν τα ζουμιά κι εμένα με την καταπληκτική εκτέλεση του ύμνου Είμεθα "γέροι" και συγκινούμεθα, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε; ;D Γιώργος, μόνο με μηδέν λιπαρά please Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Όντως πολυ κλάμα στο τελος. Δεν το περίμενα, δεν είχα ποτε μεγάλο δέσιμο με ζεπ. Αλλα παίζει και η φυσιογνωμία του υιου στα ντραμς. Αφου στο τελος ελεγα αντε χτυπα τα ντραμς να κλεισει να μη μας παρουν τα ζουμια. To be a rock and not to roll. Αυτό. Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Ευτυχως δηλαδη που ηταν ο ομπαμα εκει και με συγκράτησε Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Ειμαι σιγουρος οτι στο Stairway και οι 3 σκεφτονταν το ιδιο πραγμα: 'Τι γραψαμε ρε μ@λ@κες!!!!! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Εγώ πάντως σκέφτηκα πως, στο πέρασμά μου από αυτόν τον κόσμο, είμαι τυχερός που συνέπεσα χρονικά μ' αυτή τη μπάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 Ειμαι σιγουρος οτι στο Stairway και οι 3 σκεφτονταν το ιδιο πραγμα: 'Τι γραψαμε ρε μ@λ@κες!!!!! Πολλές φορές αναρωτιέμαι πώς οι μουσικοί αντιμετωπίζουν κομμάτια τους που εκλαμβάνονται από άλλους ως αριστουργήματα. Και νομίζω ότι δεν μπορούν να συλλάβουν το τι σημαίνει για τους άλλους. Άλλωστε σημαίνουν τόσο διαφορετικά πράγματα για τόσα εκατομμύρια ανθρώπους. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση