RayDTutto Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2013 Το βαλε ο φίλος μου ο Πάνος στο FB και σας το φέρνω κι εγω εδώ. Αξίζει να παρακολουθήσετε το εικοσάλεπτο βιντεάκι για να δείτε: - μια εκδήλωση προς τιμήν των Led Zep με παρόντες αλλά όχι συμμετέχοντες και τους τρεις - τον Robert Plant να δακρύζει με την απίστευτη εκτέλεση του Stairway από τις Heart - τον Αμερικάνο Πρόεδρο να γκρουβάρει με το Whole lotta love - τους ίδιους τους Led Zep να γκρουβάρουν με τα τραγούδια τους παιγμένα από άλλους - τον Jack Black να τους roastάρει λιγάκι - τον Lenny Kravitz να μην ξέρει που είναι η καρδιά του (Disclaimer: συμμετέχει και ο Kid Rock) BTW o Jimmy Page πρέπει να είναι πολύ καλός άνθρωπος. Έχει πολύ αγαθή (με την καλή έννοια) φάτσα... Edit: Ούτε ένας με tele... τι ασχετίλα ρε π... μου https://www.youtube.com/watch?v=Ta0gDfGb9u0 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2013 υπόδειγμα περφόρμερ ο Lenny Kravitz και ο aronoff σε μεγάλες φόρμες πολύ ωραίο Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2013 Πολύ μου άρεσε το βίντεο. Φανταστικές εκτελέσεις! Ειδικά του Kravitz (ο οποίος ως γνωστόν έχει την καρδιά στη δεξιά μεριά ;D ) και των Heart στο Stairway to Heaven με το οποίο πραγματικά ανατρίχιασα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexeys Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2013 Κλαίω... όποιος μπορεί κάνει, όποιος δεν μπορεί κρίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2013 Nα βαζεις τετοια Ray,ξερεις καλα οτι γουσταρουμε! Παντως οποτε ακουω το Ramble on,δεν πα να το λεει κι ο Kid Rock ανατριχιαζω. Θα μου πεις να μην εκανε αυτες τις ανοησιες στη φωνη... Ωραιος ο μικροBonham,o Αronoff φοβερος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Πράγματι ο Aronoff είναι καταπληκτικός. Επίσης, kudos σε όλους τους κιθαρίστες που έπαιξαν μπροστά στον Page τραγούδια του... Θα πρέπει να ήταν τουλάχιστον δύσκολο... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Πολυ γερασμενους και ταλαιπορους τους βρηκα. :'( Για τους τιμωμενους λεω. Θα μου πεις ειναι και καποιας ηλικιας. Εδω γερασαμε εμεις. ;D Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 τον Robert Plant να δακρύζει με την απίστευτη εκτέλεση του Stairway από τις Heart Κι εγώ το ίδιο... Θενκς Ρέι. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Manager Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Πολυ γερασμενους και ταλαιπορους τους βρηκα. :'( Για τους τιμωμενους λεω. Θα μου πεις ειναι και καποιας ηλικιας. Εδω γερασαμε εμεις. ;D Εκτος απο μεγαλοι, σκεψου και τι καταχρησεις εχουν κανει νεοι. Παλι καλα στεκονται, στη συναυλια του 2007 ηταν αψογοι. Αυτοι ειναι μια ζωντανη αποδειξη οτι ως γεροι θα μπορουμε να παιξουμε το οργανο μας και να διαφοροποιηθουμε απο τα κλασικα γηρατεια (καφενειο, καπή). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Αυτοι ειναι μια ζωντανη αποδειξη οτι ως γεροι θα μπορουμε να παιξουμε το οργανο μας και να διαφοροποιηθουμε απο τα κλασικα γηρατεια (καφενειο, καπή). Στην καλύτερη περίπτωση, ένδειξη. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση