mavrel7 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 εγω εχω την ec-1000 και δεν την αλλαζω οσο αφορα το παιξιμο.πολυ καλη ταστιερα και 2 μερες παιξιμο για να συνηθισεις τον καβαλαρη αν δεν εχεις ξαναπαιξει με κιθαρα τυπου les paul.δεν νομιζω σε καινουργιο να βρεις κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα.καλη τυχη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 πιστεύω οτι αν βγάλεις τα ηλεκτρικά, μαγνήτες και κλειδιά δεν διαφέρει απο μια ltd ec 1000 που κάνει τα τριπλά λεφτά. Kι όμως, μπορεί να σου φαίνεται έτσι αλλά η διαφορά στην ποιότητα της κιθάρας είναι μεγάλη...αρκεί να τις έχεις στα χέρια σου να συγκρίνεις..η διαφορά μπορεί να μην αντικατοπτρίζεται στα 600 ευρώ αλλά υπάρχει και είναι εμφανέστατη! Δε σημαίνει πως η 256 είναι κακή κιθάρα και δεν αξίζει! http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
P.Sotiropoulos Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Αναφερόμουν μόνο για τα ξύλα, σίγουρα θα υπάρχουν διαφορές, αλλά κατά τη γνώμη μου οχι τέτοιες που να διαφοροποιούν τον ήχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση