theoctapus Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2013 O Woody Allen στο "Μεσάνυχτα στο Παρίσι" πραγματεύεται κάτι ανάλογο με αυτά που συζητάμε και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι σε κάθε εποχή οι άνθρωποι αναπολούν το παρελθόν και το θεωρούν καλύτερο/ποιοτικότερο. My point exactly. ΙΜΗΟ η ποιότητα της τέχνης δεν σχετίζεται με τους απόλυτους χρόνους. Απλά η ανάλυση της τέχνης του σήμερα εξ ορισμού την τοποθετεί στον τελευταίο κρίκο της αλυσίδας της εξέλιξής και ως τέτοια δεν μπορεί παρά να υστερεί σε σχέση με τις ρίζες της. Όλα εξαρτώνται από το χρονικό παράθυρο μέσα απ'το οποίο βλέπει την τέχνη ο άνθρωπος/κριτής. Η προσωπική του εμπειρία, όσο γράφεται δίνει περισσότερο ειδικό βάρος σ' αυτά που γνώρισε ως πηγές της τέχνης του σήμερα. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν καλύτερα έργα απ' το παρελθόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε πέρυσι και καλύτερα. Είναι και η φυσική εξέλιξη της εικόνας που φτιάχνουμε για τον κόσμο, ενθουσιασμός-->ρομαντισμός-->ανάλυση-->κατανόηση-->απομυθοποίηση-->ρεαλισμός-->κυνισμός. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2013 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2013 Είναι και η φυσική εξέλιξη της εικόνας που φτιάχνουμε για τον κόσμο, ενθουσιασμός-->ρομαντισμός-->ανάλυση-->κατανόηση-->απομυθοποίηση-->ρεαλισμός-->κυνισμός. Αυτό το sequence έχει λογικό έρεισμα, απλά εγώ αυτή τη σειρά την αλλάζω ανά τακτά διαστήματα , ανάλογα με την ψυχολογική μου κατάσταση. Υπάρχουν στιγμές που θέλω να είμαι ενθουσιώδης, άλλοτε ρομαντικός…και άλλοτε κυνικός. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2013 Αυτό το sequence έχει λογικό έρεισμα, απλά εγώ αυτή τη σειρά την αλλάζω ανά τακτά διαστήματα , ανάλογα με την ψυχολογική μου κατάσταση. Ο καθείς τα αλλάζει κατά το δοκούν ανάλογα την στιγμή. Η γενική εικόνα όμως παραμένει. Η ερώτησή σου και μόνο σύμφωνα με την ηλικία σου (την οποία υποθέτω) σε τοποθετεί κάπου στο περίπου. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2013 My point exactly. Το ότι ο Woody συνήθως κάνει πλάκα, το περνάμε στο ντούκου βλέπω... :) :) :). Άσε που η μουσική στις ταινίες του είναι πάντα καμιά πενηνταριά χρόνια παλιά... :) :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2013 Το ότι ο Woody συνήθως κάνει πλάκα, το περνάμε στο ντούκου βλέπω... :) :) :). Πλάκα, ξεπλάκα, αυτό πιστεύω εγώ :). Άσε που δεν την έχω δεί την ταινία. ;D Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2013 Έλα ντε... Ο Woody έχει πλέον το ακαταλόγιστο να λέει ότι @@άρα γουστάρει (σαν τον Cohelio ένα πράγμα) και όλοι οι υπόλοιποι να τις κάνουμε quote... :) Τόν χορτάτο ΜΗΝ τον φοβάσαι. @ octapus : δεν χάνεις και τίποτα συγκλονιστικό αδερφέ...same old same old Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2013 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2013 Η ερώτησή σου και μόνο σύμφωνα με την ηλικία σου (την οποία υποθέτω) σε τοποθετεί κάπου στο περίπου. Είναι η δεύτερη φορά , μέσα σε ένα thread , που ασχολείσαι με την ηλικία μου….αφήνοντας να πλανάται ένα… «ε, δεν είσαι δα και κάνα τζόβενο» :P ;D ;D….και πολύ με πληγώνεις. ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2013 Άσε που η μουσική στις ταινίες του είναι πάντα καμιά πενηνταριά χρόνια παλιά... :) :) έχεις το δίκιο σου, δε μπορώ να πω.. :P :) https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2013 Είναι η δεύτερη φορά , μέσα σε ένα thread , που ασχολείσαι με την ηλικία μου….αφήνοντας να πλανάται ένα… «ε, δεν είσαι δα και κάνα τζόβενο» :P ;D ;D….και πολύ με πληγώνεις. ;D ;D ;D ;D 21 δεν είσαι; ;D ;D ;D Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2013 21 δεν είσαι; ;D ;D ;D τα κλεισες, κιόλας, Λάκη; Μπορείς να μπεις και στο καζίνο, τώρα... :P https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση