MEL drummer Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2013 Μετά από πολύ ψάξιμο στην "αγορά",για την απόκτηση δεύτερου set,κι αφού δε βρήκα αυτό που θέλω και με τις τιμές απαράδεκτες σε σχέση με τη ποιότητα,αποφάσισα να κατασκευάσω μόνος μου το set που θέλω. Καθοριστικό σ' αυτή μου την απόφαση ήταν και το παίξιμο που έκανα στο set ενός φίλου μου στην Ολλανδία.Με το πρώτο χτύπημα έμεινα άναυδος και μετά από ένα 2ωρο παιξίματος πήρα την απόφαση. Το set του φίλου είναι χειροποίητο και κατασκευασμένο με τη μέθοδο "stave" την οποία θα χρησιμοποιήσω κι εγώ αφού μετά από πολύ ψάξιμο κατάλαβα ότι είναι η πιο κατάλληλη. Θα ξεφύγω από τα καθιερωμένα ξύλα και θα χρησιμοποιήσω Δρυς Αμερικής για το ταμπούρο και Κερασιά Αμερικής για τα υπόλοιπα.Υπομονή και θα μάθετε τ'αποτελέσματα. Προς το παρόν τελειώνω το εργαστήριο που φτιάχνω σε μια γωνία της αποθήκης μου και υπολογίζω σε 20 μέρες περίπου να ξεκινήσω. Ευχαριστώ και ... keep on drumming ... !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackScorpio Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2013 Είναι κάτι που έχω σκεφτεί και εγώ να κάνω... Καλή επιτυχία και καλή τύχη φίλε Mel... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MEL drummer Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2013 Είναι κάτι που έχω σκεφτεί και εγώ να κάνω... Καλή επιτυχία και καλή τύχη φίλε Mel... Ευχαριστώ BlackScorpio,να 'σαι καλά !!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2013 Καλή επιτυχία στο, ομολογουμένως δύσκολο αλλά πολύ ενδιαφέρον, project που αποφάσισες να ξεκινήσεις. Αν θέλεις πες καμια λεπτομέρεια για τη διαδικασία που θα ακολουθήσεις [πώς θα κόψεις τις δούγες, πώς θα τις κολλήσεις (πολύ σημαντικό), πώς θα τις λειάνεις, τι βερνίκι θα χρησιμοποιήσεις κ.λπ.]. Και αν τραβήξεις και φωτογραφίες όλου του έργου, ακόμα καλύτερα! Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MEL drummer Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2013 Σε λίγες μέρες ξεκινάω και θα έχετε φωτο και λεπτομέρειες. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackScorpio Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2013 I can't wait... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2013 Περιμένουμε τα updates! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2013 Καλή επιτυχία!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mousikos tou dromou Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2013 αμα εχουν επιτυχια να τα κανουμε εξαγωγη ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση